2020 alkuvuosi kuvina



Olen vähän tahallani venyttänyt tätä kirjoitelmaa, pelkästään siitä syystä että kuvia ei ole kovin paljoa nyt alkuvuodesta kertynyt. (ja ehkä vähän laiskuudestakin tarttua toimeen ja kirjoittaa, myönnän). Eli, uudenvuoden lupaukseni kirjoittaa enemmän tänne ei ole toistaiseksi muuttunut käytännön tekemiseksi, mutta toisaalta tekeekö monetkaan uudenvuodenlupaukset näin. Kuka vielä noudattaa tekemiään lupauksia? Itse en kovin montaa edes laatinut, yksi pienempi lupaus oli olla fuskaamatta iltaisen ja aamuisen kasvojenpesun kanssa ja tästä olenkin pitänyt kovaa kiinni ja on kyllä näppylät pysynyt tehokkaasti poissa! Jos olen jo poistumassa vessasta ja vaikka olisinkin jo makuukammarissa menen joka tapauksessa takaisin syväpuhdistamaan kasvot jos huomaan tämän unohtuneen. Tosin aika hyvin se on kyllä tässä vaiheessa jo rutinoitunut, ja paras motivaatio jonkun hyväksi todetun rutiinin ylläpitoonhan on ne konkreettiset tulokset jotka näet useiden toistojen jälkeen, oli kyse sitten kasvojenpesusta tai uuden jumppalajin aloituksesta.

Yllä: uudenvuoden juhlintaa 2020, meinasi vahingossa tulla 2002, mokaako muut tämän kanssa, on käynyt minulle muutaman kerran. Oltiin Tampereen hotelli Tornissa sekä Lapland Hotelsin yhteydessä olevassa ravintolassa illallistamassa, oli muuten super hyvää ruokaa. Siellä oli erikoisuuksia kuten poron sydäntä ja hyvää mustaherukkasorbettia. Pukeuduin monta vuotta sitten hankkimaani ja moneen UV-juhlaan kelvanneeseen Motel Rocksin mekkoon.


Aamulenkin maisemat saattoivat näyttää tältä eräänä päivänä, kohta ei kyllä oikeasti voi erottaa enään kuvista onko kesäkuu tai joulukuu!





Tamperetta


Tuli leivottua Banana bread - leipää ensimmäistä kertaa ja oli kyllä niin hyvää (ja sopivan epäterveellistä näin alkuvuoteen) ettei muuten jäänyt yhteen kertaan tämä kokeilu! Reseptejä on monenmoisia, tämä kyseinen K-Ruoka sovelluksesta. Banana bread muistuttaa hieman tiikerikakkua ja on yleisesti paljon enemmän leivonnaisen kuin leivän tapainen. Keksintönä se on peräisin Jenkeistä (tietenkin, sieltä ne kaikki syntisen hyvät herkut tulevat) ja ollut olemassa jo pitkään, mutta kuten monet muutkin asiat niin se on vasta hiljattain rantautunut tänne trendiksi.














LUX Helsinki - tapahtuma jota vähän sivuutin viime vuoden vuosikatsauksen yhteydessä on kyllä tapahtuma jossa mielellään käy joka vuosi, etenkin kun se kehittyy jatkuvasti ja installaatiot ovat toinen toistaan innovatiivisempia! Yllä tämän vuoden luomuksia.



Kotikokkailua vol. sata tuhatta viisikymmentä: yllä vähän erilainen köyhä ritari, siinä kermavaahtoa, mantelimassaa ja jäätelöä pullan päällä ja myös kardemumma-mustikkajäätelöä (Kolmen Kaverin, tämä ei ole mainos mutta on ne jäätelöt vaan niin erinomaisen hyviä). Ylempänä takkatuli-makkaran grillaamista, ihan kivaa päästä kesämakujen maailmaan näin keskellä talvea.


Alkuvuoden Kickoff-juhlassa/pikkujouluissa Agroksenmäen Holvikellarissa








Ja sitten mentiin taas Nuuksioon, tällä kertaa eri reitille (Soidinkierros, jossa tämä yllänäkyvä upea suo). On kiva tallentaa näitä luonto-otoksia sillä sen verran eriskummallisen vähäluminen ja vehreä ollut tämä talvi kyllä, ei voi muuta sanoa!


Vähälumisuudesta puheenollen, tässä tuli onneksi napattua muisto-otos talven kenties ainoasta lumiukosta joka tuli rakennettua! Pakko oli tarttua toimeen heti ja kuvaa ei olisi enää seuraavana päivänä saanut☔

PS. kirjoitan tästedes kaikki blogikirjoitukset Suomeksi, jos taas tulee fiilistä ja/tai tarve kirjoittaa englanniksikin teen niin, mutta käännöstyö vie sen verran aikaa siihen nähden että lukijakunta on kuitenkin Suomesta.

//Nina

Kommentit