Summer holiday part 1 - Finland & first day in Gothenburg


















































Text in Finnish

Hoh, hoijaa, aina kun kuviani alan pläräämään läpi kameroiden muistikorteilta niin harmittelen oikein olan takaa, miksi en vaan bloggaa useammin, sillä tämä on aina sen isompi savotta mitä pidemmäksi postausten väli venyy😄 no, omapa on vika ja oikein kivaa hommaa tämä on, saa elää hieman uudelleen lomatunnelmia mikä ei koskaan ole väärin varsinkaan näin arjen jälleen koittaessa. Yllä siis vain murto-osa kaikista kesälomalla räpsityistä otoksista. Tänä vuonna vaikken sen pidemmällä ulkomailla käynytkään, tuli kuitenkin otettua kuvia täällä lähimaanmatkailussakin senkin edestä, että joudun varmaan laittaa nämä kirjoitukset kolmeen osaan. 

Tässä ekassa osassa ylhäältä alas kronologisessa järjestyksessä näkyy ensin tuttua ja turvallista Korkeasaaren eläintarhaa, jonne oli syntynyt pieni apinavauva sopivasti muutaman viikon ennen vierailuamme. Asumme aivan Korkeasaaren lähettyvillä joten ei tekosyitä miksei sinne tulisi mennä kerran kesässä tästä edespäin. Sain syntymäpäivälahjaksi pyörän ja se onkin tullut kovaan käyttöön - Helsingissä on paljon hyviä pyörälenkkimaastoja, suosikkeja on juurikin Kulosaaren ympäristö, Arabianranta ja Hernesaari. Variaatiota löytyy, vaikka joutuukin hieman olemaan enemmän valppaana kuin Porvoossa pyöräillessä edellisinä kesinä, jossa lähinnä tuli harrastettua maantiepyöräilyä. Lisäksi laitoin mukaan pari kuvaa kotoisalta - en ole tainut vielä esitellä uutta riippukeinua/tuolia? Se on Granitilta.

Lisäksi siskoni koiranpentua, kuvan katseleminenkin saa ikävöimään😍 Tämän jälkeen Turunmaan saaristomaisemia Paraisilta, jossa tehtiin venematka Brännskärin saarelle joka muistutti tosi paljon Ahvenanmaata mutta tosiaankin pienemmässä skaalassa, saarella oli vain yksi kahvila mutta sitäkin viihtyisämpi, siinä oli ihanat Flat breadit. Vähän tämän jälkeen suuntasimme Göteborgiin, jossa vietimmekin todella elämyksellisiä lomapäiviä erinäisissä paikoissa. Kuvissa lähinnä Hagan aluetta, ja mukaan oli pakko laittaa myös Cuckoo's Nest-nimisessä hotellimme ravintolassa syömäni sinisimpukat kookosliemessä, nam. Tästä jatkuvat siis kirjoitelmat siitä miten matka jatkui!

//Nina

Kommentit