Stallhagens bryggeri - visit



Eilinen ilta meni yli kolmen tunnin Stallhagen - visiitillä. Ensin teimme guiding - kierroksen ja kuulimme yrityksestä ja sen historiasta, jonka jälkeen saimme maistella neljää eri olutlajia Stallhagenin 18 eri olutlajin valikoimasta. Jokaiseen olueeseen oli valittu jokin appetizer, joka sopi täydentämään oluen makua. Tämän jälkeen söimme vielä pääruokaa joka oli erittäin lihaisaa makkaraa, and after that, oli maha täynnä mutta sopivasti.

It was very fantastic! Noille oluille ei kyllä olvit ja karjalat vedä vertoja.. kaikki yhtä täyteläisiä ja hyviä. Oli mielenkiintoista kuulla, miten pienpanimoiden oluet tuotetaan, ja kauan niitä pitää hauduttaa tynnyreissä!

Esim. Brown Alea haudutetaan puolisen vuotta!

Honungöl näytti aivan appelisiinimehulta muihin variantteihin verrattuna!

En kyllä ole ikinä juonut kaljaa näin nautinnollisin mielin kuin eilen..!;) suosittelen todella käyntiä Stallhagenilla kun olet Ahvenanmaalla, tällaista hyvää ei kyllä joka päivä tule naaman eteen 8)) Stallhagen sijaitsee Grelsbyssä, noin 18 km Maarianhaminasta pohjoiseen.

..Hymy oli herkässä!



This jälkiruokalautanen was so special so i bought one for myself as a memory!
 After 2 hours of tasting..!


Today, watching animals, swimming and lying oon the beach!




 Sjödagarna has now started, maistoin tosi hyvää crepsi - lettua ja tänään aurinkoinen ilta jatkuu niin ikään Marine - tunnelmassa!
.Nina

Kommentit