Grillbuffé & Spa



Viime keskiviikkoiltana käytiin Sea Point - ravintolassa syömässä näin delicious ruokaa grillbufféssa!

It was amazing, grillillä tirisi niin lampaanlihaa, grillikylkeä, naudanlihaa, maissia,makkaraa.. valittavana oli lähes kaikkea grilliherkkua. Lisäksi menyyseen kuului salaattipöytä.

 Later, it was Dinos'time!
My baby takes the morning train..!! A fresh served stallhagen, in Åland, nothing is better..!

Lauantaina täällä Maarianhaminassa oli järkky sade/tuuli/myrsky päivällä, illaksi tuli poutaa, eli myrskyn jälkeen on totisesti poutasää! Päivällä tosin oli keksittävä jotain sisäilma aktiviteettia, ettei mennyt aika pitkäksi, joten suuntasin Mariebadin Spa - osastolle hierontaan..! It was very nice.




Mariebad tarjoaa yläkerrassa niin erilaisia hierontahoitoja ( tavallinen, kokovartalo, hot stone etc) sekä Mjuk&Len - puoli tarjoaa spahoitoja kuten kasvo - ja aromatherapy hoitoja, sekä m.m brun utan sol - sprayrusketusta ja kosmetologin palveluja.

Lue lisää tästä !

My lunch today at Eat - restaurant was so delicious:
Pastasalaatti, jossa sweet&sour thai - kanaa, maissia, bambua, raejuustoa..salaatin sai itse koota! Ei voinut muuta kuin nautiskella siitä auringonpaisteessa. Lisää tällaisia paikkoja mannersuomeen, aivan törkeän hyviä salaattiannoksia, jotka saa itse paloitella kasaan.
Nyt on tällä viikolla töissä alkanut kiri, ahvenanmaa matkailun oikea high - season on täällä ja tästä viikosta eteenpäin se on non-stop koko heinäkuun!
Have a nice week!
.Nina

Kommentit