1 vuotta






Aika is a funny thing, olen nääs pitänyt blogia nyt vuoden päivät.
Vuoteen on mahtunut paljon, yhteistyötä, valokuvaamista, tapaamisia, verkostoitumista ja ennen kaikkea: tunteja tietokoneen ääressä ^^ mutta, niin hauskaa ja omaa hommaa tämä on, etten vaihtaisi minuuttiakaan niistä kaikista läppärin kanssa vietetyistä hetkistä!

Virallisesti kirjoitin ekan jutun blogiin jo 14.7 2011 eli lauantai oli virallinen bday- päivä, ekaan blogipostaukseen pääset tästä!

Paljon on ehtinyt myös kehittymään ja oppimaan,kukaanhan ei tunnetusti ole seppä syntyessään. Blogin pitäminen vaatii suurta panostusta ja halua siihen, mitä tekee. Into välittyy siten myös lukijalle ja tekee blogista mielenkiintoisen. Tämä blogi on myös valoittanut paljon omia tulevaisuuden urasuunnitelmia ja haaveita! (kuvat yllä: weheartit.com)
Today it was luckily sunny, and i had a day off and went to the beach! brunan ottaminen on jäännyt tänä vuonna vähille, osasyynä myöskin sää, ihmeen "kylmä" heinäkuu, eikös nyt pitäisi olla ne painavat helteet päällä!


Bruna - päivän tuotteet
Sain synttärilahjaksi Biothermin Eau pure - sarjan spraytuoksun, jota voi suihkutella milloin vain, missä vain. Freessi merihenkinen pure -tuoksu sopii erityisen hyvin rantapäivään.
Suihkutin hiuksiin lämpösuojasuihke - sprayta, joka antaa sellaisen surffitukkamaisen elementin. Hiuksia ei kuulu kammata siis kesällä - nyt on muodissa sellainen huolimaton pörrölook!

Eilisellä lounaalla kävin viihtyisässä ravintolassa Havtorn, jossa oli hyllyillä kaikkea retrojuttua
Soon we are off to visit Stallhagen! (ei oo kun kolmas kerta tänä kesänä, well, i can say i like the place)! And tomorrow: it is Ålands Sjödagar! :)
.Nina

Kommentit