Rituals - The Happiness Challenge


Halusin tulla vinkkaamaan tästä 14-osaisesta tehtävä-ja videokombinaatiosta nimeltään Rituals Happiness Challenge, johon tällä hetkellä osallistun ja se on tuonut valtavasti uusia oivalluksia ja ajatuksia elämääni. Tänä vuonna enemmän kuin koskaan sanoisin että on tärkeää omata kyvyn nauttia elämän pienistä onnellisuuden hetkistä ja tämä harjoitus on tuonut kivaa sisältöä päiviin. Videoiden ideana on tarjota 14 päivän ajan matalan tason, helppoja harjoitteita ja ennen kaikkea inspiraatiota ja oivalluksia siihen, miten lisätä onnellisuutta ja onnellisuuden tunnetta elämäänsä, hetkiinsä ja päiviinsä. Joka päivä saat sähköpostiisi ilmoituksen uudesta teemasta, ja pääset etenemään klikkaamalla aurinkoa, joka avaa aina uuden tehtävän sitä mukaan kun etenet. Kuten olen aiemmin todennut, muun muassa aiemmin tänä vuonna MMA:n ja MarkkinointiKollektiivin kanssa tehdyssä yhteistyössä (tästä pääset videoon mikäli olet missannut), niin optimismi ja kiitollisuus on kuin lihas, jota pitää harjoitella jotta se pysyy jatkuvassa käytössä ja saat sitä kautta tuotua onnellisuuden tunteita elämääsi haastavissa ajoissa.

Valitsin juuri tämän videon jaettavaksi koska se oli Happiness Challengen tähän asti mielestäni inspiroivin pätkä. Eli jos et ehdi osallistua koko haasteeseen, haastan sinut ainakin katsomaan tämän videon ja miettimään sen mukana tullutta tehtävää, jossa sinun tulee nimetä kolme ihmistä jotka sinua on inspiroinut, ketkä ovat esikuviasi ja miksi. Identifioimalla tämän saat samalla vinkkejä siitä, miten pystyt tekemään oman elämäsi onnellisemmaksi ja tehdä enemmän asioita jotka sinua inspiroi. Videolla puhuu Ritualsin CEO Raymond Cloosterman, ja esiin nousi hyviä kysymyksiä muun muassa siitä, korreloiko menestys suoraan onnellisuuden kanssa. Cloosterman totesi mielenkiintoista kyllä videolla, että hän tunsi olonsa yhtä onnelliseksi ensimmäisten vuosien aikana Ritualsin tarinaa, kuin vuosina kun suosio saavutettiin ja yrityksen liikevaihto ja asiakaskunta kasvoi räjähdysmäisesti. 


Jatkuvasti taustalla kun oli se sama punainen lanka: intohimo ja luotto omaan tekemiseen ja oman jutun läpivientiin. Tämä ei muuttunut mitenkään senkään jälkeen, kun suosio ja menestys saavutettiin. Niin kauan kun tekee sellaista, joka on itselle merkityksellistä! Toinen mielenkiintoinen asia jota käsiteltiin videolla oli kysymys, että miksi sitten tavoitellaan kuumeisesti menestystä, jos se ei suoraan vaikuta onnellisuuden tunteeseen kuitenkaan. Tähän Cloosterman totesi, että kaikille annetaan yhdistelmä vahvuuksia, jotka identifioi keitä olemme ja missä olemme hyviä. Kun näitä vahvuuksia sitten pääsee käytännössä harjoittamaan ja käyttämään, menestys tulee ilon kautta ikäänkuin automaattisesti siinä sivussa ns. oheistuotteena. Miten hienoa siis olisikaan, jos me kaikki pääsisimme hyödyntämään vahvuuksiamme ja löytäisimme tätä kautta onnen ja menestyksen? Veikkaan, että maailma olisi paljon onnellisempi paikka meille itselle ja niin monelle muulle. Kun joku tekee intohimon kautta omaa asiaansa ja tuo tätä kautta ihmisille merkityksellisyyttä elämäänsä, on menestyksen paketti valmis.

Rituals on lifestylebrändi, joka on hyvin moderni siinä mielessä että se yhdistää tuotteiden oheen elämäntyylin, ja heidän kautta onkin mahdollista tehdä jooga-ja meditaatioharjoituksia, sekä näitä onnellisuushaasteita tuotteiden shoppailun lomassa. Tutustuin Ritualsiin muistaakseni siten, että käytin hotellilomalla heidän testereitä ('The Ritual of Happy Buddha'-shampoota,jossa oli mahtava tuoksu) ja kun olin pari vuotta takaperin Tukholmassa kävin heidän myymälässä Centralstationenilla ja se oli menoa tämän jälkeen - tuotemerkki ei vain ole tuotemerkki minun mielestäni, se on elämäntyyli ja mikä parasta elämäntyyli joka puhuttelee itseäni kaikilla mahdollisilla tavoilla! Toivottavasti tämä haaste inspiroi sinuakin ja löydät sen kautta uusia oivalluksia, miten voimme itse lisätä omaa onnellisuuttamme. Minulle toi suuren onnellisuuden tunteen esimerkiksi se, että sain jakaa tämän postauksen ja kokemukseni tästä haasteesta!

//Nina

Kommentit