Skin City meikki-ja kasvojenhoitosuosikit






3. *Exuviance Overnight transformation Complex



5. *Dermalogica Power recovery masque

Yllä suosikkejani Skin Cityn valikoimasta meikki-ja kasvojenhoitotuotteita. Kaikki ovat sellaisia joista löytyy omasta takaa kokemusta ja voin vahvistaa tuotteiden olevan hyviä ja toimivia ✌ Kiehlsin karitevoita ja soijaa sisältävä Creme De Corps on tosi syvältä kosteuttava ja toimii hyvin talvi-iholle etenkin, Exuviancen tuotteita sain testattavksi viimeksi Kicksillä asioidessani ja tuo overnight seerumi on tuonut tosi hyvin pysyvän kosteuden iholle, muutenkin tykkäsin siitä miten se imeytyi nopeasti ihoon ja jätti puhtaan tunteen. Lisäksi se sisältää kauneustuotteissa tällä hetkellä 'trendaavaa' hyaluronihappoa, joka tunnetaan kirkastavana ja kosteuttavana aineksena. Dermalogican tuotteissa yhdistyy hyvin raikas tuoksu ja tehokkuus, asia joka ei ole niin itsestäänselvää kosmetologialan ihonhoitotuotteissa, joissa toisinaan ei ole kovin vahva ominaistuoksu. Medik8 on tullut tutuksi spa-hoitojen ja käyntien yhteydessä ja ainakin tuota eye balmia voin suositella tummille silmänalusille ja muutenkin väsyneille silmänalusille, kirkastaa ja korjaa ihon tosi tehokkaasti. Itse käytin sitä yöpuulle painuessa mutta toimii varmasti erinomaisesti myös aamurutiinien yhteydessä.

Kaikki ylläolevat sekä *Skincityn verkkokaupan muut tuotteet -20% maanantaihin asti. Ps. Suosittelen tilaamaan tuotteille Budbee-kotiinkuljetus (mahdollista ko.verkkokaupan kautta Suomessakin), niin vältyt postikonttorissa jonottamiselta (tosin sinne varmaan väistämättä on mentävä vähintään muutaman kerran nyt kun joululahjasesonki lähtee käyntiin..)

Mikäli et ole aivan varma siitä, minkätyylisiä tuotteita kasvosi kaipaa tai haluat ohjeistusta sinulle sopivista ihonhoitotuotteista, suosittelen tekemään Skincityn sivujen kautta ilmaisen ihotestin, jonka kautta kosmetologit valitsevat sinulle sopivat tuotteet henkilökohtaisesti. Testitulokset palautetaan kolmen arkipäivän kuluessa.

*Postauksessa yhteistyölinkkejä Skincityn kanssa

Kommentit