He is always in our hearts








The dog love of my life, Eetu, may your memory lighten up our hearts forever 💛
22.5.2004-14.10.2019

Elämän polulla tulee luonnollisesti, säännöllisin välein vastaan niin ylä-kuin alamäkiä, joita emme voi ohjailla tai ennustaa etukäteen. Itsellesi tärkeän ja läheisen ihmisen tai eläimen poismeno on tilanne johon ei koskaan pysty henkisesti valmistautumaan, vaan surutyö alkaa pikkuhiljaa sen jälkeen. Tällä viikolla rakas (15v ja rapiat) koiramme ja perheenjäsenemme Eetu nukkui pois keskuudestamme. Tunnen kuitenkin miten hän vielä elää niin vahvasti sydämessäni, että ihan kuin hän ei pois olisi mennytkään. Hän oli persoonallinen ja hauska seurakoira, joka toi aina iloa ihmisten päivään. Eetun mieltymys grillimakkaraan ja esimerkiksi herkkujuustoihin ja patonkiin oli lähestulkoon huvittavaa, etenkin kun hän oli nuorempi, vaikka ruokaa hän kyllä rakasti loppuun asti. Kutsutaanhan tätä hänen rotuaan ranskalaiseksi hovikoiraksi, joka osin selittää ruokamieltymykset. Toinen jota hän rakasti oli joulukinkku ja itseasiassa kaikki kinkkuleikkeleet joita kaupasta sai, plussaa jos kyseessä oli premiumleike mutta kyllä ihan perus kalkkunaleikekin kävi. Usein kävi niin, että hän hotki ensimmäisenä kalkkunaleikkeet jotka olivat ruoka-annoksen päällä ja vähän tämän jälkeen vasta hieman pitkin hampain itse ruoka-annoksen. Eetu osasi nauttia elämästä ja se heijastui hänen iloisesta aurastaan.

Kokosin ylle muutamia kuvia, muistoja ja hetkiä yhdessä Eetun kanssa. Tuo alin kuva jossa soudellaan on otettu eräästä kirjoituksesta vuodelta 2013 jonka olen nimennyt ‘moments when you would wish the time to stop’. Kun nyt katson tuota kuvaa, on aika tavallaan pysähtynyt ja soutelen järvellä Eetun kanssa ikuisesti sydämessäni.

//In life you naturally have to face ups and downs in a regular pace, life is a constant roller coaster of things you cannot affect. Losing someone close to you, whether it is a human or an animal, is one such thing you can never prepare for mentally. This week our beloved dog (15 and over) Eetu passed away. I still feel very strongly his presence in my heart, so much so I feel as though he would still be here. He was such a happy and unique dog with a great personality. He always brought joy to people’s day. He was a massive fan of barbeque sausage, different special cheeses and baguette. He also liked ham in all forms, the more premium the better, and he used to eat the slices of ham first from every food portion. He wouldn’t touch the food unless there was ham on top of it. He really enjoyed life and that was reflected in his aura.

I collected some pictures above of moments and memories together with Eetu. The last picture is from a post that I titled ‘Moments when you would wish the time to stop’ from 2013, and when watching the photos now the time has really stopped, and I will continue to row the boat with Eetu in my heart forever.

Kommentit