keskiviikko 18. toukokuuta 2016

My style yesterday ft. last year's #LeSpecs


Jos minun tulisi mainita ainoastaan yksi lemppari-aurinkolasibrändi, olisi se todennäköisesti Le Specs (ja perään heti kätevästi Prada, Chloé, Miu Miu ja Karen Walker, mutta no... kyllä, saa kutsua aurinkolasifaniksi). Joka tapauksessa, kahtena edellisvuotena olen tosin panostanut juurikin Le Specsin laseihin, kun repertuaari kasvaa taas yksillä juuri tilaamillani yksilöillä. Näissä kuvissa päässäni on viime vuonna hankkimani klassiset mustat lasit (joista satuinkin kirjoittamaan aika tasan vuosi sitten tässä postauksessa). Tänä vuonna repäisin vähän enemmän ja kyseessä ei ole ehkä ne ihan klassisimman malliset, mutta välillä pitää revitellä ja uskaltaa kokeilla vähän jotain ekstraa. Ne jotka tilasin edustaa nyt kenties tämän hetken suurinta 'huutoa' mitä tulee aurinkolasimalleihin. Esittelen ne luonnollisesti sitten kun ovat saapuneet!

Rehellisyyden nimissä en kyllä olisi oikeastaan tarvinnut uutta paria - laskin tuossa että saldoni nousee jo 7 aurinkolasiin, mutta mielestäni niitäkin on niin kiva vähän vaihdella! Toki jos joskus satsaisin satasia maksaviin laseihin, kuluttaisin varmaan niitä ihan viimeiseen asti, mutta kun omien lasien hinta-haarukka pyörii siinä 40-150 euron välillä yleisesti, niin silloin voi ostaa monta erilaista. Tosi monet lasit ovat ostettu myös ketjuliikkeistä, jolloin hinta on paljon edullisempikin. Mutta siihen jäin, että niitä on kiva vaihdella kuten mitä tahansa asustetta, kuten laukkua. Itselläni tämä vaihtelu-halukkuus pätee myös takkeihin, joihin olen heikkona (minun ei kannata suunnata lainkaan  takkiostastolle, jos on vähänkin shoppailuvimma päällä). Ja nyt kun puhutaan kesäisistä asusteista, niin bikinitkin on aina kiva joskus päivittää uuteen kesäkauteen.

Sain tosi hyvin inspiraatiota aurinkolasien ostoon Le Specsin Instagram - tilin kautta. Kannattaa ehdottomasti kurkata, niin näkee lasit 'in action' niin sanotusti, siinä missä nettikauppojen kuvat ei aina kerro koko totuutta tuotteen mallista yms. Tämä sama pätee lähes aina kun olet ostamassa jotain asustetta, kuten esim. laukkua, silloin on hyvä katsoa vaikka juurikin Instagramista muiden postaamia kuvia tuotteesta jonka olet potentiaalisesti ostamassa niin saat hyvin osviittaa.

Le Specsejä löytyy muuten hyvä valikoima m.m. Nellyltä, täällä*.

Muuten kuvissa näkyvästä asusta: neulepusero Topshop, farkut Only & reppu Primark.
Hyvää keskiviikkoa vaan kaikille!

//If I were to name only one favorite sunglasses brand, it would probably be Le Specs (....followed by Chloé, Prada, Miu Miu & Karen Walker, but anyway... yes, call me a sunglasses freak). Le Specs are the ones I've invested in for the last two years in a row however, just placed an order on a pair of new ones recently. The ones I'm wearing here are the ones I bought last year (wrote a post funny enough pretty much exactly this time last year, here). A pair of classic, black sunglasses is just a must-have! This year I went a little more extravagant, you'll see that when I introduce the newcomers here after I get them. To be honest, I wouldn't really have needed a new pair altogether, just counted I own about 7 pairs now... but you know, it is always nice to change sunnies! Anyone agreeing? It is a little bit like it is nice to change bag or coat every now and then, depending on the occasion or mood. Or as we speak about summer essentials, likewise it is nice to buy a new bikini every now and then.

Btw, I found some amazing inspo on Le Specs Instagram - account. It is a brilliant place to see the purchase in action as well. Sometimes the images in online shops doesn't quite bring the product to 'life' so said. Especially if you are about to buy an accessory. That is when social media such as Instagram come in handy - you see others wearing what you are about to buy.

Find a good selection of Le Specs - sunglasses at for example Nelly, here*.

Rest of the outfit: sweater Topshop, jeans Only & backpack Primark.
Have a good Wednesday!
//Nina

*affiliate link in collaboration with Nelly FI.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...