lauantai 28. marraskuuta 2015

Vagabond shoes A/W 2015 & S/S 2016
Profile photos by : Mikko Toiviainen

Yhteistyössä: Indiedays & Vagabond Finland

Note: post in Finnish

Nyt olisi luvassa hieman kenkä-aiheista jutustelua, nimittäin Vagabondin malliston uutuuksista sekä tämän syksyn/talven valikoimasta! Kuvautin itseni heidän pisteellään stailaten itseni syksyn suosikkikenkiin ja kokonaisuuteen sopivaan nahkalaukkuun. Heti kun kengät jalkaani pistin, laitoin merkille niiden mukavuuden - niissä voisi oikeastaan kävellä vaikka maailman ääriin, niin hyvin sujahti jalkaan ja tukivat kävelyä jämäkästi. Itselleni on tosi tärkeetä, että kengät ovat nimenomaan laadukkaat ja ryhtiä tukevat kuin sellaiset lättäpohjaiset ja epätukevat. Kyllä laatukengät tunnistaa ne nähdessään, ja nämä olivat nimenomaan sellaiset! Minulla on aavistuksen lättäjalat, joten kengissä saisi olla vähän jotain pohjaa mielellään niin kokonaisryhti pysyy parempana. Näissä platform - korkoisissa bootseissa tuli sitä pituuttakin juuri sopivasti lisää, ettei enään ollutkaan se kääpiöin ;)

Kevään mallistosta (postauksen ensimmäisessä kuvassa näkyy valikoimaa) vaikutuksen teki erityisesti knee-high bootsit konjakinvärisinä, sekä chelsea - malliset bootsit samassa värissä. Tällaiset on hankittava kevätkenkien repertuaariin.

PS. Jos kuulut Instagramiin, kehotan sinua ehdottomasti osallistumaan lukijakilpailuun, sillä palkinto on niinkin mojova kuin 100€ lahjakortti Vagabond Storeen! Kannattaa tosin toimia melko pikaisesti, mielellään nyt viikonloppuna, sillä kilpailu-aikaa on vain maanantaihin (30.11.)

Näin osallistut: regrammaa oma S/S 2016 suosikkiparisi #vagabondIndiedays2015 tunnisteen takaa ja olet mukana kilpailussa! Lisää postaukseesi vielä seuraavat hashtagit: #vagabondIndiedays #modernvagabond @vagabondshoes. 

Ei muuta kuin onnea kisaan & hyvää ja rentoa pikkujoulua kaikille :) palailen huomenna hieman jouluisilla kuvilla. Vähän hämmentävä tämä pikkujoulu noin muuten - lapsena se tarkoitti aina sitä, että tontut toivat lahjoja pikkujoulukuusen alle (joskus jopa tuolikin oli kaatunut siinä samalla, taitava lavastus niin me lapset olimme enemmän innoissaan), kolmena edellisvuonna en ole sitä juhlinut lainkaan kun there's no such thing in England, eli tämä viikonloppu on ollut ihan normikastia. Ja muutenkin nyt aikuisiällä sanasta pikkujoulu on lähinnä tullut mieleen firman juhlat tai juhliminen esim. yöelämässä tavalla tai toisella. No, nyt olen varmaan sitten jo siinä iässä että palattu on niihin lapsuuden saappaisiin, sillä piparkakkujen ja joulutorttujen leipominen sekä puuron syönti kuuluu viikonlopun villeihin suunnitelmiin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...