The wedding: outfit details


Huh, vähiin käy ennenkuin loppuu - häitä edeltävä aika nimittäin. On se aika jännä tunne, kun reilusti yli vuoden kestänyt suunnitteluprosessi alkaa olemaan hiljalleen lähestyvän maaliviivan edessä. Paljon on toden totta mahtunut tähän matkan varrelle, lukuisia yhteistyömeilejä, viilaamista, intuitiivista suunnitteluotetta, aikatauluttamista. Jos tässä yhden yksittäisen neuvon voisin antaa kaikille, joilla häät ja niiden suunnittelu on vielä edessäpäin jossakin tulevaisuudessa, olisi se seuraava: maalaile mielessäsi kuva siitä miltä haluat juuri teidän häiden näyttävän ja ryhdy suunnitteluhommiin ajoissa! Näin varmistat että saat luvan ja tarvittavan ajan nauttia prosessin joka vaiheesta. Kuten me kaikki tiedämme, hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Yksinhän tässä ei onneksi ole oltu, koska yksin ei koskaan tule valmista: ollaan saatu monesta eri suunnasta apuja ja vinkkejä, mikä on ollut erittäin tervetullutta ja ilahduttavaa. Näin hommat on rullanneet melko kivuttomasti eteenpäin ja valmista alkaa tulla, hitaasti mutta varmasti.

Noniin, ja ettei tästä nyt tule 5 vinkkiä joilla onnistut hääsuunnitelmien laadinnassa - tyyppinen kirjoitelma, niin mennään itse asiaan! Kevät on ollut vähintäänkin kiireinen, joten en tässä häämekko-tarinoinnin jälkeen ole ehtinyt lainkaan tehdä välikirjoitelmia. Jatkan siis nyt vankasti enimmäkseen vain hääteeman ympärillä ja muut aiheet saavat seurata perässä sitten häiden jälkimainingeissa. Tästä on nyt tullut vähän hääblogi teemainen tässä välissä, mutta kuten aiemmin olen todennut niin blogi hieman muokkautuu oman elämäntilanteen mukaan, jota nyt tällä hetkellä dominoi melko vahvasti häät, vaikkei sitä kuitenkaan suinkaan ole muuta elämää unohdettu ☝ esittelen siis tässä alla hieman hääpäivän tulevia asu-yksityiskohtia. Nämä ovat lähes vähintäänkin yhtä tärkeitä mielestäni kuin itse häämekko. Pienet yksityiskohdat täydentävät asun kuin asun!



Kengät: Valentino Garavani samettisandaletit.

Oli kyllä vähintäänkin epätodellinen fiilis, kun tuota boksia availin. Olen tietysti tyyliä rakastavana ihmisenä jo kauan unelmoinut Valentinon kengistä, mieluiten sandaalien muodossa, ja tässä haave on nyt toteutunut kun pääsin painamaan jalkaan ensimmäisiä omia pareja. Tarkemmin ottaen olen unelmoinut Rockstud block heel - sandaleteista jo todella kauan, ja kokeilinkin niitä Tukholman reissulla NK:lla. Tykkäsin kovasti, ja tiesin että tämä korkomalli on se mitä lähden etsimään. Mielessäni alkoi tämän jälkeen pyöriä vahvemmin second hand - mallin ostamista, koska uutena kenkien hinnat ovat aika pilvissä. Selailin sitten aktiivisesti ja säännöllisesti Vestiaire Collectivea, huomatakseni että Block heeleja on tosi huonosti second hand markkinoilla. Uutena niitä olisi tietenkin saanut kaikissa mahdollisissa väreissä.

Käänsin vielä yhden kortin, nimittäin The Outnetin, Net-A-Porterin outlet-sivuston josta olen aiemminkin tehnyt timanttisia löytöjä (kirjaimellisesti). Hain Valentinon kenkiä, ja kuin taikaiskusta sieltä tuli vastaan koossa 36 juurikin nämä sandaalit, joissa on täydellinen väriharmonia joka sulautuu hienosti yhteen hääpukuni kanssa. Jäin vielä hetkeksi miettimään, josko odottelisi second hand aarretta, mutta nämä jäi kuitenkin mieleen kummittelemaan. Yhtäkkiä sitten tein päätöksen ja klikkasin nämä kotiin!




Sormus: Tiffany Elsa Peretti Band ring

Aina menee vain utopistisemmaksi nämä hääasun detaljit. En olisi kyllä villeissä unelmissanikaan voinut uskoa että päälläni on hääpäivänä Valentinon sandaalit ja Tiffanyn sormus, unelma-mekosta puhumattakaan, mutta on se vain uskottava. Olen siis unelmoinut aina myöskin Tiffanyn vihkisormuksesta, jos menen naimisiin. Olen nähnyt Breakfast at Tiffany's - elokuvasta vain viisi ensimmäistä minuuttia, ja se riittää koska siinä Audrey Hepburn menee Tiffanyn näyte-ikkunan äärelle croissantti kädessään tiirailemaan kauniita koruja. Katselen edelleenkin Youtubesta säännöllisesti tuota pätkää.

Kihlasormukseni on melko sileälinjainen ja klassinen, joten halusin myös hääsormuksen toistavan samaa tyylimaailmaa jotta ne sulautuvat hyvin yhteen, siksi valikoitui yhden timantin sormus. Väri on rosé kulta, jotta se istuu hyvin kihlasormuksen kanssa samaan pakettin. Sormus on tilattu Frankfurtista suoraan Tiffanyn myymälävastaavan avustuksella, sillä heillä ei ole verkkokauppaa.


Korvakorut: Oscar De La Renta Orecchini - korvikset

Nämä tilasin jo alkuvuodesta. Korujen paras ja tärkein tehtävä on mielestäni symboloida ihmistä ja hänen luonnettaan. Olen kuuhullu joten tuo puolikuu oli siihen itsestäänselvä valinta. Nämä korvikset tilasin niin ikään The Outnetista.

Saa nähdä ehdinkö blogiin ennen häitä, olisi kiva ehtiä kuitenkin tehdä pieni normijuttu tähän väliin jossa hieman kesäkuulumisia!

//Nina

Kommentit