2018 highlights via Google timeline




















Text in Finnish

Tänä vuonna päätin tehdä laiskan miehen vuosikatsauksen, joten kurkistin Googlesta sähköpostitse tullutta aikajanaa vuoden 2018 tapahtumista, tai tarkemmin ottaen puhelimeen tallentuneista tapahtumista! Tämähän sattui tulemaan sopivaan saumaan, päätin nimittäin hiljattain että haluan tehdä vuosikatsauksen kuten silloin aikoinaan tein blogiin useastikin (saattaa olla että jopa vielä viimekin vuonna tein) joten tämän perinteisen hyvin tarkan katsauksen sijaan heitän ilmoille nyt tällaisen vähän erityylisen version siitä.

Paljon puhutaan, että Google tuntee sinut paremmin kuin läheisesi ja tietää sinusta kaiken. Olen ajatellut tämän olevan vähän liian paljon melua turhasta, kunnes tuota aikajanaa katsoessani tunsin juurikin tämän tunteen, että Google tosiaan on mukanani aivan koko ajan missä puhelimenikin on mukana. Näin aikajanalla käytännössä kaikki paikat missä on minäkin päivänä tullut vuoden aikana käytyä, metrit tai kilometrit joita on tullut käveltyä, pyöräiltyä tai autoiltua (autoilu-kilometreistä iso kääk) ja niin edelleen. Kaikki nämä edellämainitut oli laskettu yhteen totaalivuosikatsaukseen, joiden pyörän päällä vietetyt kilsat olivat ainakin tosi mukavat, 181 km tai 38 tuntia yhteensä. Mielenkiintoista, miten puhelin tietää minun olevan juurikin pyöräilemässä, sillä en koskaan ole käyttänyt mitään fitness-appia pyöräillessäni, joka tunnistaisi esim. reitin. Toisaalta, samalla tavalla se sen tunnistaa kun autossa vietetyn ajan.

Muutoin vuoden kohokohdiksi muodostui, näin pikaisesti katsottuna ainakin, kaksi ulkomaanmatkaa Barcelonaan ja Japaniin, lämmin ja pitkä kesä ja siihen liittyvät muistot, sekä uusi asunto! Voisin etenkin matkata takaisin heinäkuisiin ystäväni häihin, jolloin oli todella lämmin ja bileet pystyssä kartanon terassilla valoputkineen yömyöhään:) Tässä kuvia siitä päivästä. Toinen mihin voisin palata on Okinawan saaret, täällä kuvia sieltä. Tällä hetkellä suunnitelmissa on maalis-huhtikuulle uutta reissua, kuulette mihin kun kaikki on lyöty lukkoon.

//Nina

Kommentit