Throwback check: 2017 pt. 1






POST IN FINNISH

Kuten viime kerralla puhuin jo alustavasti, tässä olisi nopeammanpuolinen vuosikatsaus viime vuoteen! Koska en kirjoitellut niin paljon sinä vuonna, luvassa on hieman vähemmän kuvia kuin aiemmissa vuosikatsauksissani. 

TALVI

Viime talvena kävin katsastamassa ensimmäistä kertaa järjestettävän LUX Helsinki-valotapahtuman, joka oli todella upea elämys. Valoja oli vähän kaikkialla Helsinkiä, ja söimme illallista kivassa ravintolassa Pohjoisespalla.

Lisäksi kävin työmatkalla Lontoossa, Innocentin pääkonttorilla Ladbrook Grovessa. Ehdin myös nähdä hieman kaupunkia taas pitkästä aikaa sitten viime kerran (edellinen kunnon visiitti välilaskua lukuun ottamatta taisi olla keväällä 2015 valmistuttuani Englannista). Kävin tällä viimetalvisella visiitilläni m.m. Portobello Road Marketilla, joka sijaitsi aika lähellä hotelliani sekä niillä hoodeilla hieman shoppailemassa, muun muassa vintagejuttuja sekä paljon käytössä ollut All Saintsin ruosteenpinkki nahkatakki löytyi tällä reissulla. Löysin myös aika paljon kivoja tee-ja kahvijuttuja Whittard Of Chelseasta.





KEVÄT

Keväällä muutin kämppään, jossa asun vielä tälläkin hetkellä. Muutto sujui ihan mukavasti ilman suurempia ongelmia, ja uusi asunto luonnistui omannäköiseksi hitaasti mutta varmasti. Olen saanut sen kivasti muokkailtua sesonkien mukaan, ja olen viihtynyt tässä erinomaisesti jokaisena vuodenaikana. 

Kävimme myös Tallinnassa huhtikuussa, ja toukokuun puolenvälin tienoilla matkustin vuoden ensimmäiselle rantalomalle, silloin Kroatia kutsui. Saimme aika edullisen lomapaketin itsellemme varattua, muistaakseni tammikuussa varailtiin ja hinta oli n. 350€ lennot+hotelli. Kroatia on myös melko edullinen kohde muuten. Loikoiltiin paljon rannalla, käytiin Splitissä ja Krka Waterfalls-luonnonpuistossa.





KESÄ

Viime kesä oli hieman koleista säistä huolimatta oikein onnistunut. Lyhyempinä aurinkoisina hetkinä otin aurinkoa ja vietin muutenkin paljon aikaa omalla parvekkeellani (tulee kuvia katsellessa hieman ikävä tuota valoisuutta!), käytiin kavereiden kanssa Taste of Helsinki-tapahtumassa jossa osallistuimme myös kokkikouluun, ja vietin synttäreitäni. Keskikesän juhla eli juhannus sujui perinteiseen tapaan mökkimaisemissa, jossa syötiin ja tietenkin juotiin. Kävin myös mökillä myöhemmin kesälomallani, josta jatkan sitten seuraavalla kerralla. Adios 😊



Kommentit