Portobello Road W11
Haha, that card to the right! 

As I spoke in the previous post a couple of weeks ago, I intended to do a part two of my bypassed London-trip and so I did, almost a month after returning but better late than never as they say. These were the pictures that I captured on my camera! Unfortunately, these days it seems like those are the very pictures that also gets forgotten. As you use your phone so much, and since it of course it is a lot easier to take snapshots with that, that's also the place where all your photos are stored. Funny how about four-five years back your phone camera was definitely your 'second' camera in emergencies only, and now well, who even uses a system camera anymore?!

So, I went to the popular Portobello Road Market's that has been there for decades and are today one of Europe's biggest road markets if not the biggest. As these markets are known for their wide and elegant selection of vintage shops, I just had to go there as I couldn't think of a nicer way to spend my Saturday in London. I also love strolling around, sometimes even aimlessly, since that is when you can discover the most amazing sights. (as I did when I found my future home street at Ladbroke Grove hills...you can always dream) 😍 I got a bit lost on my way back, I walked pass the Holland park and my intention was to go to the V&A only to discover it was nowhere near by walking, so I just took the bus back to my hotel and had dinner nearby before it was time to head for the airport. So no V&A this time, but surely there will be plenty of visits to London in the future when I can do and experience more things!

//Kuten parisen viikkoa sitten lupailin, tässä olisi jatkoa taannoisen Lontoo-reissun kuvilleni, vaikka paluusta alkaa jo olemaan kuukausi mutta eiköhän se niin ole että parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Tässä siis kameraan tallentuneet otokset! Kyllä, olen kenties yksi niitä harvoja jotka vielä käyttää suurta järjestelmäkameraa, siinä on jotain niin nostalgista tuossa mun kamerassa, olen sitä kannellut ympäri maailmaa reissuilla mukana ja se jotenkin nyt on vielä ihan ok vaikka tiedän että olisi aika päivittää se kenties pienempään ja näppärämpään versioon. Ylipäätään tuntuu kuin koko elämä olisi raportoituna älypuhelimeen näinä päivinä, tietenkin siksi että sillä kuvaaminen onnistuu aika monta kertaa vaivattomammin. Hauskaa on miettiä, miten vain noin neljä-viisi vuotta sitten kännykän kamera oli vielä se ehdoton kakkoskamera, jota käytettiin vain hätätapauksissa, kun se nyt on kääntynyt täysin toisin päin.

Ja näistä kuvista sitten, kävin siis Lontoossa suosituilla Portobello Road Marketeilla pyörähtämässä. Nämä markkinat on järjestetty paikassa vuosikymmeniä ja ovat edelleen yksiä suurimpia jollei suurimmat katumarkkinat Euroopassa. Ja koska markkinat ovat erityisesti tunnettu laajasta ja elegantista vintageliike-valikoimastaan, päätin että on pakko käydä tsekkaamassa. Ja löytyihän niiltä tietenkin vaikka mitä. Tykkään myös ihan vaan kuljeksia ympäriinsä katsoen eri alueita suurkaupungeiss (löysin myös tulevaisuuden kotikatuni Ladbrok Grove Hilliltä..aina saa unelmoida) 😍, ja mikä tällä kertaa johti siihen että hieman eksyin matkallani poispäin markkinoilta, jotenkin kuvittelin Holland Parkin olevan V&A:ta lähellä mutta totisesti taisin unohtaa etten ole Helsingissä vaan astetta suuremmassa kylässä joten lopulta aikaa hukattuani päätin ottaa bussin takaisin hotellille kamat hakemaan ja illallistamaan lähistöllä josta jatkoin lentokentälle. Joten ei V&A:ta tällä kertaa, mutta onneksi Lontooseen pääsee kätevästi aina uudelleen!

Kommentit

Suositut tekstit