Dreaming luxuriesOne needs to have dreams, because dreams are the fuel to everything! Dreams can be big or dreams can be small, it depends on what scale we are looking or what we are comparing to and indeed who we are asking. Someone's dreams can be small compared to what is considered big for others and vice versa. Anyway, above you can see one of my dreams! I am not saying that materialistic things are the essence of life, in fact they aren't because I am a firm believer that true happiness comes from way other things than the ones you do purchase, but anyway, once you have found that inner happiness you can start looking for some things that are 'just' things but that can really bring you added inner satisfaction at some level. You know, as when you're buying a house or a car when the time is right. Of course you want to make good purchases when those are the things you need regardlessly. 

I am a fan of luxury things, there's no denying of that. I like all things sparkly and shiny. Or not necessarily sparkly but indeed shiny. That is why I am a big fan of the Mercedes-Benz slogan 'the best or nothing'. And now I know how it feels like to sit inside my future dream car! And may I say that it almost felt like (what I would imagine) it feels like when you find The One - a bit nervous, but you know at heart that it is right 💖

So yesterday me and my sister spent the day looking at luxurious dream cars, or at least cars in the price range that most of us would consider dream cars. Earlier on I've been liking Porche and Lexus cars, so not particularly those most affordable ones. There's just something I really much like about luxury. On my trips abroad I've always liked taking pictures of nice neighbourhoods too. But luxury is not the only thing I like. On the flip side, I like vintage stuff too, such as vintage clothing. I think it is the contrast of mixing and matching that makes it interesting.

Have a good Sunday! And what do you dream of? Sunday is a good day to have a think about that, both inner and materialistic dreams that is.

//Ihmisellä on oltava unelmia, koska ne ovat kaiken alku ja juuri! Unelmia liittyen elämään sekä unelmia liittyen materiaan ovat mielestäni molemmat tärkeitä, mutta mielestäni silloin kun on löytänyt sen oman elämänsä punaisen langan eli unelman ja työstää sitä, on hyvä aika suunnitella tulevaisuutta ja kehitellä niitä materialistisia unelmia myöskin. Unelmat yleensä ovat mielestäni hyvin henkilökohtaisia asioita ja sidonnaisia yksilöihin - jonkun unelma saattaa kuulostaa jonkun korvaan hyvin isolta ja toisinpäin. Riippuu täysin siitä keneltä kysyy, meillä kaikilla on tietenkin hyvin erilaisia unelmia. Materia on vain materiaa tietenkin, mutta kuten yllä kirjoitin niin silloin kun on löytänyt sen oman sisäisen onnellisuuden ja elämän punaisen langan niin on hyvä hetki alkaa miettimään ja täyttämään niitä materialistisia unelmia, kuten esimerkiksi talon tai auton ostamista. Hyvin suunniteltu kun tunnetusti on jo puoliksi tehty!

Olen aina tykännyt luksuksesta. Tai asioista jotka kimaltavat ja kiiltävät. Siksi tykkäänkin Mercedes-Benzin sloganista 'The best or nothing'. Ja nyt tiedän myös miltä tuntuu istua tulevaisuuden unelma-autoni ratissa! Täytyy myöntää että rehellisesti sanottuna se tuntui vähän siltä kuin olisi löytänyt Sen Oikean - hieman jännittyneet fiilikset mutta samalla tiedät sydämessäsi että tässä se on 💖

Eli eilen minä ja siskoni vietimme päivän Auto 2016 - messuilla pällistellen unelma autoja. Tai ainakin sen hintaluokan autoja jotka määritellään unelmiksi monille ihmisille, mutta ei tietenkään kaikille, rikkaalle autokeräilijälle tuolta saattoi hyvinkin löytyä ihan heti ostettavaksi uusi kandidaatti autotalliin. Itse olen aiemmin ollut Porchen ja Lexus - autojen fani, mutta nyt lähivuosina Mercedes on jäänyt suosikikseni. Eli ei puhuta niistä edullisimman hintaluokan yksilöistä. Olen myös aina matkustellessani tykännyt käydä hienostoalueilla ja jo niiden kokeminen on jotain mistä nautin suuresti. Tästä huolimatta luksus ei ole ainut asia josta nautin, itseasiassa kontrastina tykkään myös vintagesta etenkin muodissa, ehkä siksi että laatu on näissä vaatteissa hyvin kohdillaan. Tykkään siis yhdistellä vanhaa ja uutta - en voisi pukeutua niinkuin head to toe luksusmerkkeihin saatikka täyttää kotiani pelkällä luksuksella, vaan pikemminkin ehkä kohtuus ja balanssi kaikessa.

Hyvää sunnuntain jatkoa! Mistä itse unelmoit? Sunnuntai on hyvä päivä miettiä sitä! 

Kommentit

Suositut tekstit