Studying

study1


Huh kyllä "soijaa pukkaa" kun katselee työnmäärää tällä hetkellä, neljässä eri kurssissa on kaikissa vireellä jokin työ, täytyy aina laittaa muistiin kaikki ettei jotain tärkeetä pääse unohtumaan ! Printteri on kovassa käytössä ja kaikki lehdet ja nettisivut joilla tehdään taustatutkimusta. Aika paljon pystyy tekemään myös kotoa käsin, kasata muistitikulle ja sitten printata kirjastossa kun kaikki on saatu kasaan. Kahden viikon kuluttua koittaa reissu, josta kerron enemmän jossakin toisessa postauksessa.On kiva kun pääsee viikonlopuksi muihin maisemiin, niin ei ole koko aikaa koulutyöt päällimmäisenä mielessä.


stud

 Fashion illustration kurssissa laaditaan kasaan piirrustusportfoliota, ja business-kurssissa (yllä) kirjoitetaan case study report-aiheista analyysia yhdestä yrittäjyysmahdollisuudesta, jossa kylläkin on vasta deadline maaliskuun lopussa ennen kevätlomaa. Mutta pelottavaa on kun viikot nämä kiitää suorastaan, nytkin on jo keskiviikko, eihän näiden päivien kulua ees ehdi huomaamaan.


Täytyy yrittää ehtiä näiden töiden lisäksi vielä opiskella espanjaa, tykkään tosi paljon siitä systeemistä mitä meiän koulu tarjoaa; kuulokkeilla opiskellaan ja kuunnellaan itsenäisesti ja sitten lausutaan lauseet siihen mikkiin jälkikäteen. Välillä vähän friikin tuntuista rupatella itsekseen lauseita  kun siinä huonees on muitakin.. :D no ne tekee sitä samaa niin ei kukaan luule et on hulluksi tulossa sentään.. :D


//lot's of studying is filling the days at the moment, printing, glueing, researching, and everything like that. We have four different modules with work in each one. Not actually stressing yet, but the days and weeks just seems to go way too fast! Should find some time to learn spanish too, im into a good start already,and i like the system our school offers with the headphones and microfone, you sort of sit there talking to yourself..:)


Tämän päivän vaatetus oli rento:

Hiljattain päivitetty80

Bird-hame ja sukat H&M - Englandneule Nelly.com -- sifonkipusero ja leggingsit Primark.


Bongailin Nellyltä vähän samantyyppisiä rentopäivä - neuleita, ne on kyllä loistava keksintö silloin kun on sellainen comfy-fiilis ja haluu löytää jotain mahdollisimman joustavaa ja rentoa asua kouluun. Tässä siis mitä löysin:


Hiljattain päivitetty81 Hiljattain päivitetty82


Kaikki Nellyn sweatshirt-valikoiman kuteet täältä!


Nyt kun kevättrendeihin päin mennään, niin neulemuodissa etenkin tuollainen super oversize-pitkula malli on aika muodikas,tuossa yllä pari esimerkkiä. Sen verran pitkä, että sen kanssa voi hyvin pukea sukkahousut tai ohuet kevätleggingsit ilman että pylly vilkkuu. Tässä trendissä kannattaa siis olla varovainen - liian lyhyt neule taas tekee sen leggings are not pants - efektin, jota emme mielellään tavoittele. Tässä muutama vinkki how to:


//here's some styles and my own one today, which was sort of a chill-outfit. When going to spring times, these thin oversized sweaters seems to come to fashion, as you can see on Nelly.com. You should be careful with this trend, though, so that the sweater isn't too short if you are wearing light leggings or tights beneath. Here's some examples how to wear:


fash howwhat knit


Tuo vika asu on ihan nappiesimerkki!


Eli, neuleiden aika ei ole ihan vielä out, kun päästään pikkuhiljaa tähän väljä-malliin kiinni! Huomaa tosin, että värit ovat nyt keväisiä, kuten mintun - tai persikanvärisiä, ja materiaali sellaista hieman hennompaa neuletta.


Hyvää viikonjatkoa! /Nina

Kommentit