Cosy october evenings&hairbeauty

Vielä lisää valoa pimeyteen! huomasin valojen merkityksen kunnolla, ja nyt pengoin esiin melkein kaikki kaapelit mitä kotoa löytyy :) valot tosiaan tekevät illoista kotosalla tosi cosyja. Ei haluaisi kotoa poistuakaan!
Tässä kaikki mikä takaa mukavan illan:




Herkkuja menee syksyllä huomattavasti enemmän! kun ei pysty olemaan ulkona esim terassilla iltaisin kuten kesällä, sohvalla tai sängyllä iltaa viettäen tulee mässäiltyä joskus suklaata ja milloin mitäkin :)

Tässä vielä muutama hyvä kauneus -hiusidea, jonka myös bongasin sweden's ellestä:

1. Trendikäs poninhäntä
Tupeerattu poninhäntä kiinnitetään korkealle päälaelle. tuuheutta saadaan tupeeraamalla päällimmäinen hiusosa koko päätä pitkin aloittaen takaosasta josta edetään eteenpäin kohti otsaa. Kaikki mitä tarvitaan on tiheä tupeerauskampa ja paljon paljon hiuslakkaa tukea antamaan! Tämä look sopii niin piristyksenä arkeen kuin biletukkaankin. Tärkeintä on, että hiukset näyttävät paksuilta poninhännässä tupeerauksen avulla ja mitä korkeammalla poninhäntä on, sen upeampi tuuheus. Tupeeraa tarvittaessa myös itse poninhäntä!
 2. Filmitähden kiharat
Aloita ottamalla suurinpiirtein pyöröharjan levyinen hiusosio, aloita niskasta. nosta muu tukka vaikka hainhampaalla ylös päälaelle. Ota käyttöösi suoristusrauta tai piippikiharrin. pyöritä, pidä tukka rullalla kunnes se on yhtä kuuma kuin rauta. Vapauta, ja kiinnitä heti kihara pinnillä tai klipsillä kiinni, jotta se säilyy paremmin suoristumatta kiharrusoperaation aikana. Jatka ja tee sama koko hiuksille. Lopeta muutama sentti otsasta, etummaisen hiusosan voi jättää kihartamatta. kammaa lopuksi kiharat kerran läpi pyöröharjalla ennen hiuslakalla viimeistelemistä, niin ne levittyvät ja saavat lisätuuheutta. Muista käyttää ennen aloittamista rutkasti lämpösuojasuihketta! Älä pelkästään suihkuta, muista myös kammata tukka jälkeenpäin jotta aine levittyy joka puolelle.

3. Täydellinen föönaus - salonkiföönaus
Tarvitset pyöröharjan, lämpösuojasuihkeen sekä föönin. Ota osio hiusta johon levität lämpösuojasuihketta ja pyöritä se harjan ympärille. Föönaa osio kuivaksi kuumalla föönillä, tämän jälkeen tee sama viileällä puhalluksella sillä se hoitaa juuri kuumalla föönattua tukkaa. Nosta harjaa ja hiusosiota hieman ylöspäin föönatessasi, tämä tuo lisää volyymia. Vedä lopuksi pyöröharja alaspäin ja irroita hiusosio. Kun olet kuivannut koko tukan osio osiolta, tupeeraa vielä hiusten ylin osa kammalla antaaksesi entistä enemmän nostetta kampaukselle. viimeistele hiuslakalla! runsaalla sellaisella, niin paksu ylellisyys säilyy tukassa koko illanvieton.


Ja vielä: Huom kaikki hyvät suunnittelijat/piirtäjät! Ellessä käynnissä unelmien mekko - kilpailu, suunnittele vero modalle mekko ja voita rutkasti shoppailurahaa ja mekko vero modan kevätmallistoon! :) katso tästä

Tässä vielä biisi johon varmaan kaikki voivat tai ovat joskus samaistuneet,aamut jolloin jo herätyskellon soidessa huomaa että päivästä ei tule paras mahdollinen. tämä piristää kummasti huonoa päivää !  taitaa olla ainakin viiden vuoden takainen rallatus mut ain niin hyvät sanat :


Kommentit