Summer products

Tässä muutama hyväksi toteamani hiusten- ja vartalonhoitotuote kesälle :




John Frieda Go Blonder spraysuihke, Loreal Solar Sublime Shampoo, Solar Sublime hoitoöljy ja Monoi De Tahiti aurinkoöljy

 

 - Loreal Expert sarjan Solar Sublime - shampoo, ja hiuksiin jätettävä solar sublime hoitoöljy, ostin Sokokselta yhteishintaan n.25 €. (kuvassa kaksi keskimmäistä)

Shampoo on uudelleenpaikkaava hauraille auringon kuivattamille hiuksille suunnattu. Se myös torjuu kloorin,auringon ja meriveden haittavaikutukset. Öljy tekee hiuksista sileät  ja sitä voi suihkuttaa hiuksiin joko ennen tai jälkeen auringonoton.

John Frieda Sheer Blonde Go Blonder leave in Spray, noin 11 €,myös sokokselta

Tämä on huippu vaaleille hiuksille suunnattu spray jos et jaksa värjätä juurikasvuasi! Suihkuttamalla sitä tyveen se peittää tumman juurikasvun lähes täysin. Sitä voi myös suihkuttaa pituuksiin. Se antaa hiuksille hienon sun - kissed sävyn! Jos olet vaaleahiuksinen ja haluat syventää niiden sävyä kuitenkaan värjäämättä niitä kokeile myös John Frieda Go Blonder Shampoo - ja hoitoaine sarjaa. Talvella hyvä vinkki saada auringonvaalentaman sävyiset hiukset!

Monoi De Tahiti, Dry Tanning Oil Yves Rocher France'sta, ostin alennuksesta 6,50€

Kuivaöljy imeytyy nopeasti ja syventää ja kosteuttaa rusketusta. Hyvä käyttää vaikka suihkun jälkeen tavallisen kosteusvoiteen korvikkeena!




Aussie 3 Minute Miracle

Aussie 3 minute Miracle Reconstructor, noin 11 €

Aussie - sarjan pikahoitoaine, paikkaa vaurioituneet hiukset hetkessä! Hyvä käyttää jos tukanpesu pitää hoitaa pikaisesti alta.



Rockaholic Spray




TIGI RockaHolic Fun Times - Hairspray, 18€ Sokos
Tämä hiuslakka antaa tuen lisäksi myös hiuksille UV suojan. Pullokin on iloisen värinen!



BED HEAD Masterpiece spray, 20 € Hairlekiini
Kiiltoa antava hiuslakka joka tilanteeseen!


Eilisen päivän asu:
Housut Bershka, Espanja ja Toppi Sokos, alhaalla laukku United Colors of benetton/ Sokos
 



Ja ruoka - annos, laiska kokki käy vaan KotiPizzassa, Kotzone Kana-aurajuusto valkosipulimajoneesilla, suosittelen kyllä lämpimästi :))









Kommentit