sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Festival feelings from Rantajamit

TOP AND KIMONO/CARDIGAN

BERSHKA (NEW IN)

Tuossa näkyykin jo hieman uutta Tallinna - reissulta! Muutama juttu jäi esittelemättä, ne tulee blogiin erillisessä postauksessa kun saan niitä liitettyä asujen yhteyteen. Jotenkin kivemman näköistä sillä tavalla, sillä mielestäni henkareista kuvatut vaatteet eivät oikein pääse oikeuksiinsa, asuissa ne toimii paremmin!

Bloggaaminen on saanut lähipäivien aikana selkeästikin väistyä, kun ulkona paistaa aurinko niin se voittaa usein koneella istumisen! Olen kyllä koko viikonlopun suunnitellut tämän postauksen tekoa mutta aina se on menojen tai ulkona oleilun sijalta saanut väistyä :) Syksyllä sitten pyrin kirjoittelemaan aktiivisemmin, nytkin olisi vaikka mitä postattavaa mutta tuntuu että kesän menot vievät kaiken ajan.

Halusin jakaa kanssanne näitä festarikuvia viime torstailta, jolloin suuntana oli Lohja ja rantajamit! En ollut edes ennen kuullut tästä kyseisestä festivaalista, vaikka sitä jo yli kymmenen vuotta on järjestetty ja artistikattaus on monina vuosina koostunut suomen musamaailman kärkinimistä. Tänä vuonna ystäväni ehdotti sinne suuntaamista, ja kun kuulin artisteihin lukeutuvan Kaija Koo:n ja Cheekin, ajattelin että nyt on tehtävä kesäreissu sinne suunnalle!

//A brief summary in English at the end of the post!Erityisen tästä keikasta teki se, että huomasin ekaa kertaa miten paljon parempi fiilis keikan eturivissä on. Olen aiemmilla käymilläni festivaaleilla usein tyytynyt niin sanotusti takajammariksi, koska sieltä näkee parhaiten kun on lyhyt. Näinhän se onkin, mutta pienellä paikkavarauksella voi saada paikan myöskin ihan eturivistä, mikä on sitten toinen ääripää. Olen onnellinen että jaksettiin venailla paikallaan lähes tunnin, loppupeleissä eihän se ole aika eikä mikään! Tämä mies on sentään myynyt stadikan täyteen ja harvemmin tarjoutuu tilaisuus nähdä tunnettu artisti näinkin läheltä. Keikkaan fiilistä lisäsi se, että alue oli melko pieni ja niin myös festariteltta, sellainen fiiliksestä latautunut ja intiimi pieni alue, jossa ei ollut havaittavissa minkäänlaista puristusta ja tönimistä mitä yleensä isoilla massafestivaaleilla tapaa olla. Toisinsanoen, aivan mahtava kokemus ja mahdollisuus nähdä tämä energinen räppäri todella lähietäisyydeltä! :)

PS. Myyn mielelläni ottamiani keikkakuvia promootio - ja yrityskäyttöön, miksei myös yksityisille. Kiinnostuneet voivat olla yhteyksissä sähköpostitse: sjostrom.nina@gmail.com.

Huomenna luvassa olisi muutaman päivän irtiotto, kun suuntaan mökkimaisemiin, sieltä harvemmin keksii bloggausaiheita, mahdollisesti palaan asiaan vasta loppuviikosta! Mukavia kesäpäiviä kaikille:)

//So we headed this thursday to Rantajamit, a festival held  in Lohja, Finland. It is organized annually, and has been going for over 10 years. The artists this year was Kaija Koo, Sanni and Cheek, all very trending at the moment. Cheek is the most popular Finnish rap artist in terms of album and gig sales, and video hits on Youtube. I loved the atmosphere in the festival tent, so loaded with party feeling people and no pushing what so ever - this was a great small festival, I prefer these actually over massive festivals! Although, Tomorrowland and Glastonbury would be nice to experience once in a lifetime.

I am heading to my summer place for a few days tomorrow, i will probably not blog but i might as well do - you never know! At least you know I'm back in the end of the week at the latest:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...