lauantai 13. huhtikuuta 2013

Ombre Hair looking healthy, finally

IMG_1229 IMG_1239 IMG_1241
sal


Nyt se tapahtui, vihdoinkin voisi todella sanoa, ekaa kertaa Englannissa olemisen aikana : tuli käytyä kampaajalla!


Päädyin ihan vain siistimään latvoja, oli päässyt täysin rupsahtamaan/jäätävään kuntoon voisi sanoa, olen joskus viimeksi jouluna saksinut niitä vähän ja tällöinkin ihan omin käsin eikä ammattilaisen käsittelyssä, eli voitte varmaan kuvitella mikä tunne nyt vihdoin on. Ihan kuin olisi uusi pää kokonaan :) Hiukset on paksut ja terveen tuntuiset. En ole varmaan koskaan ollut näin tyytyväinen lopputulokseen, ja miten helkkarin nopeasti kampaaja ne käsitteli, on jotain ihan uskomatonta, en nyt aikaa ottanut tietenkään mutta leikkuuseen upposi korkeintaan 10 min. Ajattelin että oliko tämä tässä? :D ja lopputulos oli ihan loistava.


IMG_1220


Mietin taas sitä hiusten värjäystä, ikuinen pulma mulle, en oikeasti tiedä että värjätäkö vai ei. Tarkastin englantilaisilta sivuilta hiustrendejä 2013, eli in other words googlasin, ja edelleen se ombre hair colour jyllää ykkösenä : elikkä ihan luonnollisen värinen ja näköinen juurikasvu, kyllä vain! Tai vaihtoehtoisesti itse värjätty ja kyhätty. Mitä pidempi sellainen, sen parempi.


jessica-alba-spring-summer-hair-colour-2013


Kuva In Style - sivuston hiustrendit 2013 osiosta. Dip dye eli ombre on nyt kuuminta muotia. Lisäksi luin, että tätä yritetään jäljittää esimerkiksi pitämällä jotain peitettä juurikasvun päällä kirkkaassa auringonpaisteessa liikkuessaan, ja tavallaan tahallisesti kirkastamalla luonnonvalossa pelkkiä latvoja, eli se on yksi kikka how to go.Made in Chelsea-näyttelijän Louise Thomson's hair


Tänään synttärijuhliin jonne leivoin some croissants. Happy saturday!


//I've just done something i haven't during the time in England - going to the hairdresser, it was about on time! It finally feels thick and healthy with a natural ombre colour, which i checked is on the trends in hair for spring/summer 2013. So i decided not to colour it - just leave it natural.


happy saturday!/Nina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...