Suomen kesä 2021, osa yksi


Vaikka kesää on todellakin vielä jäljellä eikä se ole läheskään taputeltu, ajattelin kuitenkin alkaa käymään vähän läpi muistikorttia että mitä kuvamateriaalia sitä onkaan tänä kesänä tullut dokumentoitua. Ja totta tosiaan, vaikka olen kesän suurimmaksi osaksi töissä viettänyt, on sitä ehtinyt taas kerryttää myös uusia kokemuksia pienen ihmiselämän verran. Kuten aiemmat kesät ovat kerta toisensa jälkeen osoittaneet, on kesä kyllä sellaista aikaa että siitä ei puutu menoa ja tästä johtuen se on harmillisen usein myös nopeasti ohi.Tämän vuoden Pirttisaaren reissu ystävän mökille sattui kyllä niin upealle viikonlopulle. Eipä tarvinnut paljon haikailla Espanjan hiekkarantojen perään, kun sai viettää näin upean viikonlopun saaressa. Ja nähdä ehkä kesän upein auringonlasku, vielä ystävien kanssa jaettuna!


Prosecco-limoncello Spritz, tosi raikas juoma, suosittelen kesädrinkiksi ja miksei muutenkin!
Ystävän ottama auringonlaskun ihailuotos!

Mukana oli pieni omaisuus, mutta kaikki tarpeellista (muistaakseni) 😅Kesämökkiprojektia vuosimallia 2021. Pitkospuille uutta väriä ja kun kerran maalataan niin pistetään sitten kerralla kunnolla väriä!


Juhannus 2021 at Parainen

Jokakesän suunnitelmiin on kiva sisällyttää ainakin yksi Helsinki-viikonloppu tai muu päivä kun vain viettää aikaa kesäisessä Helsingissä. Viime vuonna se tarkoitti piknikiä Suomenlinnassa ja illallista sekä terassirundia myöhemmin, tänä vuonna puolestaan mitäs muutakaan kuin Helsinki Biennaalia. Ylläolevassa kuvassa näkyy Suomen Gibraltariksikin tituleerattu kohta, ja täytyy sanoa että oli kyllä aika vaikuttavat maisemat ei vain tästä vaan koko Vallisaaressa. Taidenäyttelykin oli visuaalisesti oikein upea elämys, ja tämän lisäksi myös opettava kierros. Ihan kaikkia teoksia ei ehditty kiertämään, jonoa oli jonkin verran, mutta halutessaan ehtii vielä uudemman kerran. 

Ilta jatkui tästä Grand Central Brasserieen, josta sain inspiraation myös noihin Prosecco-limoncello drinkkeihin, ja itse asiassa uuteen pastareseptiinkin joka täytyy jakaa täällä seuraavalla kerralla.Tomaattitaimet ja niiden istutus from scratch ovat näköjään muodostuneet jokakesäiseksi rutiiniksi, mutta todella onnistuneeksi sellaiseksi, satoa saa korjata urakalla joka vuosi.


Synttäri-ja kihlajaisvuosipäivä-kukat vuosimallia 2021. Josta tulikin mieleen, että ensi kesä onkin sitten varmaan vielä tätäkin nopeatempoisempi, sillä siihen kuuluu erittäin oleellisena asiana hääjärjestelyt. Iso päivä elämässä ja tietenkin hyvä suunnittelu on jo puoli juhlaa.Kesämökki-visiittiä ja näitähän tässä on ehtinyt kertyä!

Jatkan jälleen osa kakkosella ☝
//Nina

Kommentit