Our Wedding Day at Storfinnhova Gård




















Kiitos vielä taitavalle valokuvaajallemme Petri Kajanderille. Teit loistokkaan työn josta on meille & vieraillemme iloa loppuelämän ajaksi!

Muutama hetki lisää hääjuhlistamme heinäkuussa! 💛

Päivä oli alusta loppuun täysin ikimuistoinen, sydämen täyttää lämpö läpikotaisin kun ajattelen kaikkea häihin liittyvää. Parikuvat onnistuivat yli odotusten ja kaikkia muitakin päivän aikana otettuja kuvia on ollut ilo katsella näin jälkikäteen, niitä on katseltu niin printatussa kuin digi-versiona läpikotaisin moneen otteeseen. Sain tuona päivänä mennä naimisiin maailman rakkaimman ihmiseni kanssa, henkilön joka tukee minua kaikessa ja on minulle kuin tukipilari elämän pyörteissä - joka tekee minut joka päivä onnelliseksi. Kyynel jos toinenkin tuli tirautettua niin hääpäivänä kuin pitkään juhlien jälkimainingeissa.

Sen enempää enkä vähempää en ole tainut kertoa häälokaatiosta jne. niin avaan nämä myös tässä samalla. Käytiin silloin keväällä 2021 katsomassa yhteensä vain kaksi paikkaa häillemme, kolmanteen ei koskaan mentykään koska valinta oli jo heti niin selvä, että Storfinnhova se on. Oltiin tutustuttu paikkaan Ylen ohjelman (Egenland) kautta, ja oli jotenkin heti selvää tämän jälkeen että tässä voisi olla potentiaalinen häälokaatiomme, ja niin se olikin. Storfinnhova täytti kaikki odotuksemme, ja kaiken lisäksi sieltä löytyi vielä Suomen suurin luonnonvarainen savusauna. Oltiin aika myytyjä kun tämä nähtiin, ja tottakai sekin piti saada sisällettyä hääviikonlopun sunnuntain ohjelmanumeroon.

Storfinnhovan tilan upeat villat toimi erinomaisesti valmistelukuvien miljöönä. Upeat oli puitteet jokaisessa ja vieraat viihtyi erinomaisesti. Pulahdin lampeen myös aamu-uinnille tyylilleni uskollisesti hääpäivänä ja jo perjantaina sauna lämpesi etkojen tiimoilta. Tilalla on tosi paljon eri vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia erityyliselle toiminnalle ja virkistykselle. Rantasaunalla on pieni tupa jossa voi syödä omaa grilliruokaa, saunoa, uida ja paljuilla. Itse hääjuhlat järjestettiin vanhassa navettarakennuksessa, jonka alakerrassa hääräsi tilan oma henkilökunta kokkeineen valmistaen erinomaista lähiruokaa. Häätanssi tapahtui rantasaunan lammen kupeessa terassilla Kodalinen tahtiin, josta siirryttiin ottamaan drone - kuvia. 

Eikä siinä vielä kaikki: saatiin paikalle ehkä suomenruotsalaisista bändeistä se kaikista parhain, Ove & The Lydians. Ei kyllä meno eikä meininki tästä puuttunut. Tanssittua ja laulettua tuli kuin olisi ollut viimeistä päivää elossa. 

Storfinnhova 16.7.2022, never forget indeed 💛 saa nähdä, jos häiden tiimoilta joskus järjestetään reunionia. Jos näin käy, ei tarvitse kahta kertaa miettiä missä paikassa. Kiitos kaikille rakkaille jotka jaoitte nämä taianomaiset hetket siellä & silloin kanssamme.

//Nina

Kommentit