keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Riviera promenade walk in Arenzano, Italy


SHADES // Le Specs Neo Noir (similar*)

SANDALS // Oysho Espana (similar*)

MIDI DRESS // &Other Stories Milan (similar*)

BIKINI TOP // old

BAG // Ivyrevel

A special thanks to my sister Anna aka. my trusted photographer for the patience to take the outfit pics in +35 degrees, hats off!

Jaa-a, mistäköhän sitä aloittaisi kuulkaa! Ehkäpä toteamalla että helkkari, onpa edellisestä postauksestani päässyt vierähtämään aikaa ja samalla syvästi pahoittelemalla tilannetta. Syy tähän on eräs toinen työprojekti jota paraikaa työstän blogin rinnalla, toisin sanoen uutta internetiin perustuvaa palvelua. Tämän haluan nyt informoida siksi, jos joku siellä on ehtinyt ihmetellä että ollaanko sitä ylipäätänsä elossa tai onko kenties jotain sattunut. Kaikki on hyvin! Olen vain ollut erinomaisen kiireinen, ja viime viikolla oli vielä synttärijuhlinnat ynnä muut kesään kuuluvat menot joihin aika on mennyt silloin kun en ole työskennellyt. Kuten olen aiemmin kirjoitellut, nykypäivänä tilanteet uraan ja työhön liittyen voivat muuttua äkkiäkin, varsinkin omalla alallani, ja kaikki luovan alan ihmiset etenkin voivat varmasti tähän samaistua. Mutta lupaan koittaa keretä laittaa mahdollisimman pian lisää kuvia tulemaan, tällä hetkellä jonossa on 2-3 postausta mutta julkaisuaikataulua niille en vielä tässä vaiheessa uskalla antaa.

Noniin, sitten siirrytään kuviin! Ideana oli pitää tämä postaus erittäin lyhyenä mutta ei se niin helppoa ollutkaan kun on paljon sydämellä. Eli kuten näkyy, hiippasin myös tässä välissä kaikessa rauhassa lomalle nimittäin Italiaan! Olimme siis pääosin Milanossa mutta teimme maanantaina päiväretken Genovaan eli Italian rivieralle ja sieltä vielä rannalle erääseen maakuntaan nimeltään Arenzano. Tai tarkemmin ranta-bulevardille. Koska Milano on tähän vuodenaikaan hieman, tai oikeammin ihan liian painava ja kuuma kuin pätsi ilmastoltaan, voitte varmaan kuvitella miten friskaavaa oli käydä tällä ko. päiväretkellä ja miten lämpimästi haluan sitä muillekin suositella sillä se sijaitsee vain 1,5-2 h junamatkan päässä Milanon Centrale-asemalta. Arenzano eli toisin sanoen Genovaa lähin ranta on aivan ihastuttava, rauhallinen alue, aika korkealla vuorilla ja sinne ajetaankin kirjaimellisesti pilvien seassa. Vesi ei ehkä ole se kaikista puhtain, se näyttää puhtaalle mutta haisee hieman vene-polttoaineelle Rivieran vilkkaan liikenteen ansiosta. Muuten ei alueesta ole mitään pahaa sanottavaa! 

Asusta sen verran, että päällä suurin osa on Milanosta löytynyttä. Sandaalit olivat ns. hätäostos, kahden kokonaisen korkkareissa vietetyn päivän päätteeksi oli pakko keventää. Ja ei - Milano ei ole hyväksi lompakollesi, jos olet vähänkin muodista ja tyylistä kiinnostunut ja se on juurikin sellainen ostosparatiisi joksi se on tituleerattu. Ja se, että käynnissä oli alennusmyynnit ei ainakaan edesauttanut tai rauhoittanut shoppailu-inspistä.

Kuten aiemmin kirjoitin, laitan enemmän kuvia ja postauksia tulemaan kun ehdin!

Nyt hyvää keskiviikkoa kaikille! x


Where should I begin! Perhaps by saying gosh, it's been long since my last post, as well as apologizing for that. I've been extremely busy since I have another work project going on alongside the blog, a launch of a new web platform that is, so that takes out on my time and that is also something I would like to mention now if someone wonders if I'm alive at all or overall wonders why I'm absent this much. As I've written before, you never know what kind of opportunities are just around the corner and situations changes quickly career-wise, everyone in the fashion and style industry can probably relate. So I'll try my best to put in updates on the blog about my life, currently I have three posts in the queue but can't quite promise specific dates when those will be revealed! And also, of course, my birthday was last week and all other summer happenings take out the little time I have to spare alongside working, that is why I haven't had time for the blog lately.

Anywayy! I planned on keeping this post short, so let's discuss the pictures above. The riviera, yes! Italy - yes! The beach at Arenzano in Genova? Indeed! Is there a better way to spend a Monday? Definitely not! All these images were taken on Monday when we did a daytrip to the Italian Riviera Genova. So yes, I also had time to escape to Italy in between! And it was amazing, I don't even know where to start. So we had our hotel in Milan, but since it is quite humid and hot in July, or quite is a wrong word more like extremely, so I couldn't recommend more a day trip to the riviera since it only takes 1,5 - 2 hours approx. by train. About the outfit: the skirt and the sandals I did find in Italy. The Birkenstocks - look-alike sandals were a so-called 'panic purchase', since after three days in minor heels well, you can probably imagine my feet were aching. And no, Milan is not good for your wallet, far from that in fact, if you happen to be the slightest into fashion and style. And now with the sales on and everything....all I can say you find everything you need and a bit more. More about the trip in upcoming posts though, now I need to continue with work!

Have a brilliant Wednesday evening all! x

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...