maanantai 3. elokuuta 2015

Summer happenings


Work one day last week!
On Friday, dinner and drinks at Sasso Esplanadi and afterwards at Teatteri!
Saturday@ Porvoo Popfest. Good food, drinks, company and foremost music! Kaija Koo and Apulanta were my favorites :)

Tämä kesä on ollut ehdottomasti parhaimpia kesiä koskaan. Tapahtumaa on riittänyt viikonloput täydeltä, varsinkin nyt mennyt heinäkuu oli näiden kulta-aikaa. Kesällä kaikki on aina hieman rennompaa ja leppoisampaa. En valita, että kokoajan tulee oltua liikenteessä, sillä tiedän, että kuukauden päästä meno on jo rauhoittunut rutkasti. Päällimmäisenä fiiliksen voi kiteyttää onnellisena. Siihen, että olen onnekas että minulla on niin hienoja ihmisiä elämässäni, joiden kanssa toteuttaa ja jakaa näitä hienoja hetkiä.

Tällä kertaa ei muuta ollutkaan, lähiaikojen postaukset nyt on lähinnä tällaisia kuulumisia että tiedätte vähän, että täällä ollaan ja hyvin menee. Syksyllä mennään taas sitten enemmän asu-ja muotiaiheisiin postauksiin, tällä hetkellä töiden ja kesän menojen lomassa ehdin lähinnä toteuttaa kuulumisia - tyylisiä postauksia, joiden uskon olevan parempia kuin ei mitään :)

Hyvää elokuun alkua, nautitaan kesästä joka nyt tuli takaisin, hienoa!

/Nina

//This summer has for definite been one of the best one in my life. So much has been going down, so much happenings especially in July which just passed. I love summer, life is so easy and relaxed. I don't complain, that there's always something going on, since that is the essence of it all, the spices that makes it all so exciting and something to remember when the dark and rainy fall and long winter arrives. These are the moments we create now prior to store with us in our memories later on! So let's all enjoy.

This is now what my blog-posts are all about, feels like I don't even have much time to spend at my Macbook either. But I assume these posts are better than nothing at all, just to indicate that everything is okay and the summer goes fast! More complementary fashion - and outfit related posts are coming up as the fall arrives, I promise this :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...