keskiviikko 19. elokuuta 2015

Flashback: June outfit


Wearing Mai Niemi poncho, bracelet and roseline - headband (find us at Katariinankatu 4B Helsinki, close to Senate Square/Pohjois Esplanadi, in between). Skirt Vero Moda, jacket vintage from Brick Lane in London.

Tässä löytyi yksi otos, jota en ole tainnut vielä täällä blogin puolella julkaista, liikkeemme FB- sivuilta se löytyi. Nyt joudun toden teolla kiven kolosta etsimään bloggausaiheita, tämä siitäkin huolimatta että puhelin ja järkkäri pursuaisi kaikkea julkaistavaa materiaalia mutta Macbook:ini ei ole ulottuvillani! Se nimittäin harmikseni jäi mökille kun sieltä sunnuntai aamuna lähdimme kaupunkiin ajelemaan. Mökkimme sijaitsee siis yli 100 km päässä joten sitä ei oikein menty sitten enään sieltä hakemaan kun meillä oli aikataulu noudatettavana silloin, joten sinne jäi mutta onneksi saan sen kenties nyt lauantaina. Sen kyllä huomaa, miten tärkeäksi jokin elektroninen laite sinulle tulee, kun vietät siitä erossa tällaisen jo muutaman päivän ajanjakson. Viime kesästä lähtien kun Mac koneeni sain en ole käytännössä päivääkään ollut siitä erossa ja senhän kyllä huomaa! Se on kätevästi kulkenut matkoillakin mukana.

Tosiaan, nyt naputan äidin työkoneella tätä postausta ja vielä Windows - näppäimistöllä jota ei ole liian paljon tullut kuluneen vuoden aikana kulutettua. Anyway - pointtini tämän postauksen kanssa oli tietenkin, että hengissä ollaan ja halusin vain kurkata tänne blogiin näin pikaiseen kuulumisten kanssa :) ensi viikolla tai kenties jo sunnuntaina palaan sitten, nyt on vaikka mitä postattavaa. Teen yhden lately - puhelinpostauksen, sekä toisen siskojeni tyylistä viime sunnuntaina. Ainiin, ja toki haluan myös esitellä teille uuden takkilöytöni, joka ei nyt tällä kertaa kohdistunut siihen Zaran yksilöön josta puhuin viime viikolla, tämä oli Objectista ja tykkään siitä todella paljon.

Hyvää viikonjatkoa kaikille - minä palaan! :)
/Nina

//So, not too comprehensive blogposting this time despite I've been away for almost a week. Not intentionally at all - I left my Macbook at our summer house this weekend! Yes, that can happen. We left very early on Sunday morning and it just hit me that I left it when we were almost home. It's funny how attached you can get to some particular electronic device these days. It's been almost like torture to me, and I have to take this until Saturday when I hopefully get it back ;) well, luckily it has been sunny, I've been at work and doing fun things so it haven't been a total disaster, it's not like it is the darkest and most miserable time of the year so I've been spending as much time as possibly outdoors. Anyway - my point is simply, that I am alive, and would love to blog properly but it is not quite possible at the present. But you know, next week or on Sunday possibly I will be back with lots to show you. I will make a 'lately' post with phone snapshots, which has been a common blogpost theme for me this summer, and also show some of my sister's styles. I also want to introduce you to my new coat - not the one I mentioned about last week, this one I found at Object and I absolutely love it!!

Have a good week all!
/Nina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...