tiistai 7. huhtikuuta 2015

Lovely afternoon with bloggers


Sain tallennettua muutaman otoksen lauantaisesta Meet & Greet with bloggers - tapahtumasta, jonka järjesti juuri kolme lempibloggaajaani Alexa, Linda ja Marianna! (psst, enemmän kuvia tapahtumasta heidän blogeissaan). Heti kun huomasin tämän tapahtuman osuvan sopivasti Suomi-visiitilleni, niin ilmoittauduin mukaan. Kaikkien kolmen blogeja olen lukenut jo ainakin 4-5 vuotta joten oli todella ihana päästä tapaamaan heitä livenä. Se on jännä miten virtuaalisesti pääsee niin hyvin jonkin henkilön elämään, että hän tuntuu kuin vanhalta tutulta kun tapaat henkilön noin oikeassa elämässä! Tapahtuma järjestettiin uudehkossa brunssi - ja eatery - paikassa nimeltään The Cock etelä-esplanadin kupeessa Fabianinkadulla (tiedän, nimi on vähän hurjan kuuloinen sellaisenaan, mutta kukkoahan se tietenkin viittaa). :) Iltapäivä oli kaikkeudessaan todella onnistunut ja mukava, olen todella tyytyväinen että osallistuin ja sain kuin sainkin aiheeseen liittyvään lopputyöhöni pientä haastattelua tehtyä paikan päällä.  Bloggarit istuskelivat kanssamme pöydissämme ja juttelivat niitä näitä :)

Lopputyötä olen tässä tälläkin hetkellä työstämässä tai lähinnä lopettelemassa kirjastossa tältä päivältä. Hyvin on työ kyllä edennyt ja tästä ko. tapahtumasta saan myös hyvää materiaalia siihen liitettäväksi. Innolla jäämme odottelemaan seuraavaa blog-meetup-eventtiä tyttöjen järjestämänä! Paikan  päällä sai monia uusia tuttavuuksia ja pöytäseurueen kanssa tulimme hyvin juttuun ja juteltavaa tosiaan riitti kun kaikilla on yhteinen mielenkiinto blogeihin sekä muotiin.

Muuten, blogin puolelle tulen nyt aina kun suinkin kerkeän, vähän alkaa mieltä stressaamaan kun huomaa ettei ole ehtinyt moneen päivään postaamaan, mutta kuten olen tänä viimeisenä lukuvuotena jo todennut aiemmin, koulutyöt vievät sen verran aikaa ja nyt Suomessa vieraillessa olen tavannut kavereita ja sukulaisiakin, joten blogipäivitykset ovat jääneet melko minimiin. Mutta tosiaan, päivittelen aina kun kerkeän ja juttua riittää, toukokuun puolivälin jälkeen kun hullumylly kouluprojektien kanssa on maaliviivan paremmalla puolella otan taas ja päivitän tasaisempaan tahtiin. 

//Above a few pics from the Meet & Greet with bloggers - event I attended on Saturday. Apologies for the blog silence over easter btw, it just feels like the time and days here in Finland flies by - have been working on my final major project as well as meeting friends and relatives, that's why I haven't had the time to blog at all. Anyway, this blog meetup was a truly lovely event and a fun afternoon! Immediately when I read about this I decided to join, I mean how often do you get the chance to meet and greet with the three of your long-time favorite bloggers ;) We had so much to talk about, both with them and with the girls around the table, as everyone had a shared interest in blogs and fashion. I also made a small questionnaire for my final major project on site, as my subject relates to fashion blogging.

Regarding blog-posting now in the upcoming month, I will post whenever I find the time, since final projects are right now taking a lot of time and I have to focus on that fully. After mid-May when everything is about finished then I will have more time to post more frequently again :) I'm actually typing this at the library at the moment, just finished working on my business plan for today:)


Ihanan pienen goodie-bagin saatiin lähtiessämme, sisältäen kosmetiikkaa ja herkkuja! :) Tapaamisiin taas ensi kerralla, toivottavasti kaikilla oli ihana ja rento pääsiäinen!

//All visitors were gifted this little lovely goodie bag with cosmetics and treats! See you next time, hope you all had a lovely easter :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...