torstai 22. tammikuuta 2015

Health porridge with berries


Toinen asia joogan ja salin lisäksi jota Englannista kaipailin oli vanha kunnon puuro. En tiedä miksi lomalla ollessani ei oikein maistu tämä herkku, varmaan siksi kun täällä ollessa työskentelee niin tosissaan että puuron antama tuntien energiapaketti on enemmän kuin tarpeen. Myöskin tämä Suomessa olon 'puurottomuus' saattaa myös yksinkertaisesti johtua siitä, että tietyt asiat ja perinteikkäät ateriat vain maistuvat yhdessä paikassa - esimerkiksi en syö persikoita oikeastaan ikinä, mutta Espanjassa en vain voi vastustaa niitä - niin tuoreita ja herkullisia.

Tykkään hieman vaihdella puuron marjoja, vaikka suoraan sanottuna olinkin aiemmin aika kaavoihin kangistunut (kuin satavuotias ompelukone) ainaisiin pensasmustikoihin ja joskus mansikoihin puuron joukossa, joten nyt eilen kaupoilla olin hurja ja ostinkin kirsikoita mansikoiden lisäksi. Kirsikat näyttivät yksinkertaisesti liian houkuttelevilta ja tuoreilta! Yritin katsella hieman tarjouksien perään siksi mulla meni kauan kaupoilla, mutta välillä kuten ehkä aiemmin olen tokaissut on nämä 'pienet arjen ekstrat' myöskin ihan paikallaan. Joten suosittelen lämpimästi puuroa tuoreilla marjoilla aamupalaksi ellet vielä ole kokeillut, pisteen I:n päälle lyö manteli-soijamaito Alprolta - en juo pahemmin maitoa Englannissa ainakaan noin pelkkähiltään lasista, joten pyrin lisäilemään sitä milloin kuumaan kahviin, milloin tähän puuroon. Se sopii kyllä yllättävän hyvin!

Hyvää päivänjatkoa :)

//Another thing that I really missed whilst on holiday back home was good old porridge. Could of course have eaten it back home, too - but I don't know what it is that it doesn't taste the same there, maybe it's the fact that you need less extra energy whilst on holiday, or maybe it's simply that some things and traditions tastes better in one certain place! Like peaches, I never eat them anywhere, but in Spain I absolutely love them, so fresh and juicy. 

Anyway - here's how my new current favorite porridge looks like. Have for a while topped it with the same berries, blueberries and strawberries, but yesterday I even bought cherries (for a change) and have to say it was a perfect added extra. A even more crucial extra is almond soya milk - yes, top the porridge with this and a perfect breakfast is ready! The reason why I aim adding soya milk to different drinks and meals is that I don't drink milk in England.

Have a nice day!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...