keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Autumn in Finland

Yllä hieman Suomi-kuvia viikonlopulta, matkustin sinne tunnelmallisiin hääjuhliin ja ehdittiin me myös juhlia mummuani, nopeasti meni ne pari päivää:)

Tulin myöskin ilmoittamaan epävirallisesta blogibreikistä, jolle siirryn tästä eteenpäin ja joka jatkuu X-määräksi aikaa. Huomasin, ettei aika & energia yksinkertaisesti riitä enään tänä vuonna sekä opiskeluiden että blogin ylläpitoon. Painotan kuitenkin, että breikki ei ole niin 'virallinen' sillä aion kirjoitella mikäli tapahtuu jotakin mainittavaa ja löydän sopivan kolon. Tosin, miltä nyt näyttää ja tuntuu niin en halua luvata mitään tähän liittyen & kantaa blogia ’stressimielessä’ mukanani. Ekana vuotenani Englannissa kirjoitin paljon (liikaa siihen nähden että postausten tason pitäminen vaati aikaa ja koulu vaati sitä vielä enemmän) toisena vuotena puolet vähemmän siitä ja nyt en löydä kirjoittelulle aikaa enään lainkaan, huomasin, eikä se tule tästä muuttumaan lähiaikoina. Jouduin siis tilanteeseen, jossa minun pitää valita ja se on selvää että laitan kaiken energiani koulunkäyntiin. Se on nyt haastavaa ja haluan saada parhaimmat mahdolliset arvosanat, joten pahoittelen poissaoloani ottamalla suosiolla etäisyyttä blogiin keskittyäkseni opiskeluihin täyspäiväisesti toistaiseksi. Toki sitten joululomalla kirjoittelen taas varmastikin enemmän! Mielestäni on vain turhaa ylläpitää jotakin, johon ei voi laittaa sataprosenttisesti mehunsa vaan vain ne ’rippeet’ eikä siitä usein hyvää seuraa.

Joistain jutuista saatan heittää myöskin ’snapshots’ blogin Facebook seinälle (päivitykset näkyy myös vaikket olisi rekisteröitynyt ko. palveluun) välillä, jos niitä valokuvia tulee, mutta tosiaan toistaiseksi helpointa on ottaa ainakin kirjoittelusta lomaa kun mitä useemmin tuntuu siltä, etten pysty/ehdi tarjoilemaan mitään niinkään laadukasta sisältöä tämän yliopiston hullumyllyn keskellä:)

Toivotan siis hyvää syksyn & lokakuun jatkoa kaikille tästä lomastani huolimatta! Saa nähdä miten hyvin tämä lupaus tästä pitää, voisin kyllä olla melko varma siitä että tämä on oikea ratkaisu. :)

//Some pictures from last weekend, which I spent back home in Finland attending a wedding celebration as well as my grandmas birthday. The two days at home were amazing and went way too fast!

I also wanted to announce, that from now on I will take a 'unofficial' blogging break. The reason to such decision is simply the issue with time - I can't put as much effort on my blog as on the school, it would be way too much workload. After working on school projects and being at school, I just rather take it easy, read a book or watch television. Don't want to offer my readers bad quality reading - that's why I prefer to have a low profile with the blog for now on, might be that I write randomly every now and then when something happens, but don't want to promise anything regarding to this. I also might put some snapshots on my blog's FB page, if I don't find the time to post.

Have a great October all, hopefully I'll have time to post something asap. The blog is important to me but getting a good degree is my priority at the moment. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...