sunnuntai 10. elokuuta 2014

Enjoying summer

WHITE DRESS

Topshop (similar here , here and here)

BAG

Shana (Spain, gift)

BRACELET

Edberg

ON- NAILS 

MAC Cream Steamy

Tämä postaus hieman siirtyi kesän menojen tieltä; torstain asu siis hieman jälkijunassa. Tämä on kyllä paras asu kesäkuumalla - ei varmaan tarvitse liiemmin selitellä valkoisen kellomekon täydellisyyttä. Sen lisäksi että se vilvoittaa mukavasti, on se myös värinä kivannäköinen ruskettunutta ihoa vasten. Kannattaa tosin muistaa pukea alle jotkut lyhyet, valkoiset kesäshortsit, mikäli (kun) tuuli tekee ikävät Marilyn-tepposet helmalle.

//My intension was to do this post earlier this week, but as many times before this summer, a lot of happenings took place and the days went by very fast. Anyway, this was my outfit i wore on Thursday - a simple, a-lined white dress is perfection on hot days! It cools down the heat, but is encouraged to be worn with a pair of short, white shorts underneath, to avoid any accidents the wind may cause!Päivät on muuten hurahtaneet ohi kovaa vauhtia, kesäpäivät kaikkoaa jo siihen malliin että alkaa melkein stressaamaan, kuukauden päästähän on jo syksy, mutta uskoisin että se on näin että juuri tähän aikaan vuodesta täytyy muistaa 'elää hetkessä', syksyllä voi sitten haikailla jo lokakuussa sen joulukuun perään!

//Drinks and celebration of summer (when it still lasts - we have plenty of time to enjoy autumn later so let's live the moment!

Have a nice day!

//Nina

*This post contains commercial links.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...