keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Watch my watch


Olen joskus aiemmin tehnyt kelloistani esittelyä, siitä on jokatapauksessa aikaa joten tässä joutaessa ajattelin tehdä uuden, päivitetyn version! (tuosta kuvasta päätellen mulla on vähän liikaa vapaa-aikaa, mikä loppupeleissä ei pidä paikkansa, pitäisi liimailla leikekirjaa tällä hetkellä, ulkona on karsea keli joten tulin vähän förskottia kotiin myrskyä pakoon)

Kelloista ihan lyhyesti: tykkään lisäillä niitä asuuni lähes päivittäin, tai ainakin aina on jotain ranteessa, muuten tuntuu tosi paljaalta, kello on sinänsä paras kun se ei ole vain asuste vaan siitä on oikeasti hyötyä (varsinkin nyt, kun kaikissa ylläolevissa on toimivat patterit toistaiseksi). Lisäksi tykkään satsata laatukelloon, sillä en oikeastaan satsaa niin usein laukkuihin tai muihin, joten kello saa olla se, johon setelit laitan silloin kun niitä on ylimääräisiä. Kello on kumminkin esillä aika paljon. Tässä olisi 4 mun klassikkosuosikkia kellovalikoimasta:

//I've been writing at least once before a introduction of my fav watches, here's a updated version when i happened to have some extra time! (Actually I don't even have, should be glueing my sketchbook, outside is a storm so I came home from campus earlier).

Anyway, about watches in my opinion: I add them to my outfit almost on a daily basis, or i always have something around my arm and it normally is a watch, since I can benefit from it somehow, especially now when the batteries in those all are working! I also like to buy quality watches, they tend to be very useful over watches from a retail store. I rather buy a quality watch than a bag! Here's 4 classic favourite watches of mine:


1. Gant - Precious time

Ostin kesällä synttärilahjakorteilla, tuo on niin klassinen että sopii asuun kuin asuun.
hinta: noin 150€, laatukellon normikastia, vähän edullisempikin.

//bought this in the summer; a true classic design which I've noticed that suites everything. 
price: about 150€, average for a good quality watch or even less that average maybe?


2. Guess

Yli kaksi vuotta vanha ja still going strong, on ollut kovassa käytössä ja sama meno jatkuu.
Hinta: 100€ muistaakseni

//this is over 2 years and still going strong, which is great considering how much I've been using it.
price: if i remember correct 100€.


3. No designer - watch espanjasta

Nyt tulee sitten se kuuluisa price drop, tätä ei välttämättä luulisi piraattikelloksi mutta näin se vain on, paras 10 € minkä olen eläissäni törsännyt mihinkään shoppailumielessä. Espanjan markkinoilta :)

//now comes the price drop after quality, this was probably the best 10€ i ever spent on anything shoppingwise, from spanish flea market:)

4. Jet Set Addiction Vanilla Plum

Tämä laadukas kello on saatu Ur&Penniltä blogin kautta. On hieno lahja!

//this good quality watch was gifted via a blogproject from Ur&Penn. Nice gift!

Found your own favourite?
//Nina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...