perjantai 5. heinäkuuta 2013

Prickig kjol

Skirt from Doris & Duke // Kirkkokatu Porvoo
Blazer and top from Lindex
Watch from Spain
and purse Guess, gifted from my sister


Tällainen oli asuni kun lähdin keskiviikkona viettää iltaa terassille. Doris&Dukesta pari vuotta taaksepäin löytämälle pilkkuhameelle tuli käyttöä taas pitkästä aikaa, kun löysin sen taannoin mummun kaapista, jossa varastoin osan vaatteistani. Se toimi hyvin mun vanhan Lindex tunikan kanssa,jonka ostin tuon bleiserin kanssa samaan aikaan 6 vuotta sitten (!) ja vielä tulee käytettyä! On se hyvä kun ei kasva enään niin voi käyttää periaatteesa vuodesta toiseen samoja vaatteita.

Tuo Guessin clutch pääsi myös ekaa kertaa käyttöön ja sehän on mitä mainion terassilaukku, siihen saa kaikki tärkeimmät ja vähän enemmän. Voisin esitellä sen ja muut synttärilahjat erillisessä postauksessa myöhemmin!

Tämä viikko on mennyt äkkiä, vaikka eilen olikin ihan perjantaifiilis. Nyt on myös töissä vilskettä kun korkein  turisti-sesonki on käynnissä:) Vierasvenesatamassakin mukavasti paatteja.

Tänään olis lähtö Mikkeliin päin mökkeilemään. So long :)

//My outfit from wednesday when going to the terrace. I wore my Doris&Duke second hand style dot-skirt which i bought about two years ago. I found it a while ago from my grannys closet, where i store some of my clothes. It works well with the tunic and blazer, both i have bought 6 years ago and I still wear them! The Guess clutch was perfect, it fits everything important and not so important. I could show you all my presents later in a separate post:)

This week has gone fast, even though I felt like friday yesterday. Now the high season is on so here's plenty of  tourist's in town, and many boats.

This weekend I will go to my friends summer cottage! I love finnish summer weekends.

//Nina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...