sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Freedom by Topshop
Kesän yksi ykköskoruasuste on mun mielestä nätti nilkkakoru, nyt kun on helteet voi pitää sitä mukavasti esittyvillä eikä tarvitse haudata sitä miljoonien sukkakerroksien alle. Tuon kyseisen kappaleen löysin taannoin Lontoon Topshopista, jossa vierähti aika mukavasti, sen verran iso liike oli kyseessä, pelkästään tuo Freedom by Topshop korupuoli oli pienen normaalikokoisen vaateliikkeen kokoinen, joten siitä voi hyvin päätellä ettei ollut mikään pikkupulju kyseessä, osastot oli massiivisia ja sieltä löytyi kaikkea kirjoja myöten.

Kadotin mun edellisen ankletin johonkin Englantiin, siitä meni lukko joka jo ajat oli ollut rispaantunut ja ihmettelen että se niinkin kauan nilkassain pysyi. Minä kun pidän tuota somistetta siinä päivät yöt, en poista sitä, joten se ennen pitkään kuluu käytössä tietty. Saa nähdä kauan tuo kulkee mukana :)

// a essential summer jewelry is a anklet, which is showing in a nice way now when it's not buried under socks like in wintertime. That particular one I found in London Topshop, a massive store, just the Freedom by Topshop jewelry department was big like a small clothing store. 

I lost my previous anklet somewhere in England, the lock was so worn it fell off because I use the anklet through day and night and don't take it off, so It fades eventually.
Perjantain asua, hain mummun kellarista yhtenä päivänä kaikkia kesäkuteita! Huomasin että pari-kolme kesää sitten ostamani vaatteet ovat olleet samaa muotia kuin nyt :)

Viikonloppuna juhlimme YO-juhlia, kävin töissä ja nautin auringosta. Tätäkin kirjoitan ulkona kun on lämpimämpi tässä kuin sisällä.
Nyt kyllä nautitaan!

//The outfit for friday. I've been picking up some summer clothes from my grannys basement lately, that's where I store some, I've realized that many of the stuff I bought 2-3 summers ago are now in style this year again.

The weekend have been so warm and the same continues, I write this also outdoors when it's slightly warmer here than inside. We have been celebrating graduation, I've been working and also just enjoying the sun. This is great!

Eetu : voisinko saada lihapiirakkaa ?
//Eetu: Could I get some of your meat pie?

mummi
/granny

on the roof, terrace. Summer is the best

//Nina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...