Two whities

assukollag


kollag2Above: Shirt Primark / Pants H&M / Knit Bershka / Top Bikbok / Shoes Manchester


Beneath: Knit Bershka / Peplum shirt Primark / jeans H&M


Two snapshots from today:


2013-01-27 16.25.43 2013-01-27 15.30.03


Sunnuntait on pitkiä päiviä. Silloin on kiva att passa på att gå på middag, eli mennä myöhäiselle iltapäivälounaalle kiireettömästi: tänään käytiin Pizzapaikassa, söin pollo-pastaa,en tähän hätään muista paikan nimeä mutta oli kivalla alueella Preston centressä, siinä keskustassa on yksi kiva ravintolakatu, löytyy myös espanjalainen tapas-ravintola minne mennään ehkäpä seuraavaksi.


Ylläolevassa kuvassa : Avenham Park today, puhelimella räppäsin kun se jotenkin aina näyttää niin kauniilta vaikka olisi miten harmaa sää, Prestonin kaunein alue. Tai korjaan, ainut kaunis alue.. :D tämä on suoraan sanottuna aika ruma kaupunki, vaikka kuulostaa hurjalta sanoa mutta näin se on, arkkitehtuurista ei ole tietoakaan ja kujat on aika siistittömässä kunnossa roskineen... heti kun menee Manuun niin johan muuttuu ääni kellossa! Mutta, on täällä paikkoja moniakin jotka on tyylikkäitä sisältä. Eli tämä ulkokuori voi jossain määrin hämätä:D Tämän vuoksi en siis julkaise ihan päivittäin kuvia itse kaupungista,koska täältä ei oikein saa kauniita otoksia. Silloin kun menee kivaan ravintolaan ja paikkaan, voi kuvata. Tottakai riippuu säästä minkälaisia otoksia saa, täällähän on usein synkkä sää eli sekin saattaa vaikuttaa :D


//sundays are long&lazy, so it's nice to have a late-afternoon dinner in the citycenter then, without a rush anywhere. Like today: food at a restaurant in the city, which name i can't remember, but the pasta was delicious. In the picture above that: Avenham Park today. Looks always kind of nice no matter what the weather is; definetly the most pretty place in Preston, which is in general not-so-beautiful..:) But, here is some places which are pretty on the inside, so what you see on the street might give a wrong picture of it all. Of course the weather is one important part of photography, and it is often very cloudy around here!


//Nina

Kommentit