6X Favourite beauty advent calendars for 2020

Näin kun jouluaattoon on sopivasti se tasan 2 kk aikaa, lienee varmasti hyvä aika myös alkaa kirjoitella jouluaiheisia juttuja tänne blogiin! Ihan sen varalta, ettei jää liian viime tinkaan, ja myös siksi kun kyseessä on adventtikalenterit, joiden tilauksen kanssa saa ja pitääkin olla ajoissa! Varsinkin nyt, kun paljon tilataan netistä muutenkin ja näitähän löytyy ihan kaikissa mahdollisissa muodoissa. Ja joka vuosi tulee uusia, eli gone are the days kun mentiin perinteisellä suklaa-kalenterilla (ne, jossa oli aina joulupukin kuva, korvatunturilta jokin piirretty skenaario tai piiretty elokuvahahmo). Vaikka nämä onkin edelleen tosi hyviä (pari vuotta sitten ostamani Paddington Bear-kalenterissa oli tosi hyvät suklaat, ei niin 'jauhoiset' kuin normisti) niin on vähitellen alkanut innostua myös muista kalentereista - olen jo muutaman vuoden katsellut kauneuden joulukalentereita mielenkiinnolla ja harkinnut sellaisen hankintaa! (vaikka toki suklainenkin on pakko saada,hehe). Tässä siis muutama suosikkini tämän vuoden kauneuskalenteri- valikoimasta, hinnat ovat yhteystyökumppani Nordic Feel:in verkkosivustolta tällä hetkellä voimassa olevat:

Yllä: Babor-kalenteri kasvoille, 85,95*

Babor tuli tutuksi ja tykästyin siihen Shanghaissa kun sain testiin heidän tuotteita spa-hoidon yhteydessä, ja niitä käytettiin myös hoitojen aikana. Muistaakseni testattuihin tuotteisiin kuului ainakin kasvojen puhdistusmaito ja silmänympärysvoide. Baborin ollessa muuten kalliimman puoleinen brändi, niin kalenterin hinta-arvosuhteesta saa entistä enemmän irti.

Lumene joulukalenteri Nordic Beauty Surprises, 86,95€*

Lumenen kalenterin hankintaa harkitsin jo viime vuonna, käyttäessäni noin muuten hyvin paljon heidän tuotteitaan sekä ihonhoidossa että meikeissä. Mielestäni brändi on kehittynyt vuosien saatossa nuorekkaampaan ja modernimpaan suuntaan ja iso plussa siitä että raaka-aineita käytetään fiksusti ja innovatiivisesti, pohjola-statuksen pysyessä keskipisteenä. 

YSL-kalenteri naisten lahjapakkaukset, 273,50€*

Tässä on sitten vaihtoehto hänelle joka haluaa panostaa big time! YSL:n meikkivalikoimasta olen kokeillut ainakin ikonista valokynää Touche Eclat, jonka voittanutta on vaikea löytää. Tässä kalenterissa näyttäisi olevan vähän kaikkea tuoksuista ihonhoitoon ja meikkeihin!

Biotherm-kalenteri, 70,50€*

Biothermin laadukkaista ihonhoitotuotteista ei voi olla tykkäämättä. Olen myös tykännyt heidän tuoksuistaan sekä aurinkosuojistaan. Tässä kalenterissa on ihonhoitotuotteita kasvoille.

Nordicfeel-kalenteri, 119,95€*

Jos et osaa päättää mihin kauneuskalenteriin tänä vuonna satsaisit, niin hyvä valinta on Nordicfeelin oma kalenteri jossa on kaikki ja vähän enemmän, mitä kauneudenhoitoon tarvitset. Seassa on niin hiusten-kuin ihonhoitotuotteita, meikkejä ja tuoksuja merkeiltä kuten Clarins, Clinique, Hugo Boss, Estée Lauder.
+ Bonus: Rituals-kalenteri

Tämä on ehdoton suosikkini ja sellainen craving, että ei ole tosikaan. Ritualsin kuuluessa ehdottomiin suosikkimerkkeihini, olin enemmän kuin innoissani huomatessani heillä olevan joulukalenteri tänä vuonna. KAIKKI heidän sarjansa ovat ihan uskomattomia, en osaa valita yhtä suosikkia. Voit jopa videon avulla nähdä, mitä kaikkea tämä kalenteri sisältää, itse en ainakaan halua tietää koska siitähän katoaa yllätyksellisyys kokonaan 😁

*Sisältää mainoslinkkejä yhteistyössä Nordic Feelin kanssa.

Kommentit