Late summer catch-up


PS. Post in Finnish

Ja nyt koska kesä on oikeasti virallisesti ohi, ainakin sateista ja kuukaudesta päätellen, on juuri eikä melkein oikea hetki käydä läpi hieman loppukesän kuvia. Taas vaihteeksi näin reaaliajassa, mutta kuten aina niin parempi myöhään kuin ei milloinkaan! On minulla vielä tietenkin Japaninkuvia jäljellä, niiden pariin siirrymme jälleen näiden jälkeen. Onneksi Japani on ikivihreä ja aina trendikäs matkakohde, eikä mikään ohimenevä trendi, siinä tapauksessa ei tarvitsisi vaivautua 😄😛

Yllä: Venjärven pyöräreissua juurikin elokuussa, joka oli tosi upean lämmin kuukausi, näin jälkikäteen ajateltuna se meni kyllä aivan liian nopeasti!


Saaressa viikonloppua viettämässä!


Tänä keväänä/kesänä kasvatin parveketomaatteja, joita on valmistunutkin muutama syömäkelpoinen, joten olen tästä pienestäkin saldosta jo hyvin ylpeä! Tomaatit laitoin niin sanotusti aluille huhtikuussa, ja ne ovat kesän aikana siirtänyt kotia sinne missä saavat enemmän lämpöä ja aurinkoa, sillä itselläni paistaa ainoastaan aamuaurinko.


Uudet flared pants. Vain yksi niistä kaikista syysostoksista..


Rhubarb mohitoja monikossa, että varmasti kaikille riittää eikä lopu kesken synttärijuhlissa


Eräänä viikonloppuna vietimme mukavaa iltaa Hämeenlinnan Fiftarissa ystävien tulevaa hääpäivää juhlistaen!


Ulko-joogaa vielä kun pystyy. Nyt sitten joogataan sisätiloissa, jossa siinäkin oma charmi


Elokuussa tuli vietettyä paljon kaikenlaista juhlaa, tässä menossa ystävän synttäriburgers, omani on tryffelburgeri





Pyöräretki vol. jotakin, Kungsbackan kotieläimiä tiirailemaan! Koti-ja ei-niin koti, paikassa oli aaseja ja kaikennäköistä eläintä😊


Ja tottakai... kukaan ei toivottavasti ehtinyt epäillä, että tänä vuonna ei olisi järkätty kunnon rapujuhlia koska niin tapahtui!


Boullabaisse-annos Bistro Gustafissa SMAKU:n aikaan. Tästä tapahtumasta on puhuttu niin paljon että tänä vuonna päätin vihdoin käydä kokeilemassa annoksia! Onneksi tuli käytyä, aivan mahtavan makuisia etenkin Wanhan Porvoon Glassikon ja juurikin tämä ranskalaiskeitto. On hienoa maistella kun osataan valmistaa 😋 Muutenkin täytyy sanoa, että onneksi tällainen tapahtuma on keksitty niin turistien kuin paikallisten pään menoksi. Virkistää ja elävöittää mukavasti muuten ilta-elämältään aika hiljaista kaupunkia! Kannatan ideaa, että tämäntyylisiä tapahtumia olisi enemmän kuin kerran vuodessa.


New NIKE ID-shoes. Koska joka vuosi uudet Niket! No ei ihan...



Venetsialaiset saaristossa. Autenttiset fiilikset ja oli mukava kokea se tunnelma!


 10 v-synttärijuhlia eräänä viikonloppuna 


Banaanipannukakkuja, edelliskerrasta on vierähtänyt aikaa joten oli jo aikakin valmistaa näitä jälleen! Reseptin otin täältä


Mikä siinä on, että sitä mukaan kun illat pimenee nousee myös samaan tahtiin sisustusvimma. Tässä ostoslista-suunnittelua tulevaa suurempaa Ikea-visiittiä varten...



Ja jälleen pyöräreissua mitäs muutakaan. Elokuussa tuli poljettua arviolta noin 75 km, ja saa nähdä mihin lukemiin tässä kuussa ylletään.


Kissojen yö-tapahtumassa viime perjantaina oli näyttäviä valotaideteoksia




Kuten myös Teamlab-näyttelyssä uudessa AMOSREXissä. Kannattaa ehdottomasti käydä, teokset tai pikemminkin installaatiot ovat vaikuttavia ja hyvin interaktiivisia! Emme ehtineet Tokiossa käydä ko. näyttelyssä, joten tosi hyvä että se rantautui Suomeen.

//Nina

Kommentit