Holiday moments pt. one









































I am quite convinced that there are few places on planet earth that are as mesmerizing as Santorini is. Although I am not the best person to make this statement (haven't seen nearly all the continents) but I think I read or heard somewhere that people who are very frequent and active travelers have said the same thing. I am not surprised people from all over the world comes here to applaud the sunset view. 

Here is just part one of the holiday pics, these are shot about a month ago so it is just about time to publish them 😁 I realized that oh my god, it is impossible to find time to go through all your pictures at one time after visiting this utterly beautiful place... but I am so happy I did! Although I have been adding contrast and saturation to these pictures, there is a blue feel to the place quite naturally anyway. Anyone who have visited Santorini can probably confirm that the place looks beautiful not only in pictures!

// Olen nyt melko vakuuttunut, että väitteet siitä että Santorini on yksiä maailman kauneimpia paikkoja on melko todellinen. Tai sanotaan, ehkä taianomainen on oikeampi sana. Vaikken olekaan ehkä paras henkilö yhtymään tähän väitteeseen (suhteellisen muutamia mantereita nähneenä) niin uskon kuulleeni tällaista väitettävän myös kokeneilta maailmaa nähneiltä matkaajilta. Porukkaa saapuu tänne ympäri maailman sankoin joukoin näkemään yhtä tiettyä auringonlaskua ja taputtamaan sille, se on jo jotakin.

Tässä oli siis vain osa yksi noista järkkärillä otetuista loma-otoksista, niiden ottohetkestä kun on aika tasan kuukausi niin ajattelin tämän olevan sopiva aika julkaisulle! Mutta muokkaillessa tajusin että ei kaikkia kuvia mitenkään ehdi käydä kerralla läpi, kun olet käynyt noin kauniissa paikassa. Mutta olen todella onnellinen että kävin! Vaikka kuviin onkin lisätty hieman kontrastia ja muita värivahvistuksia, niin sanoisin vaan että Santorinin maisemissa on niinkuin luonnostaan tuollainen 'sinertävä' hohto, kaikki siellä käyneet voivat varmasti vahvistaa ettei paikka tosiaan näytä kauniilta vain kuvissa!

Kommentit