sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Pikakelaus: vuosi 2016note: text in Finnish.

TALVI

Kuten kirjoittelin tuossa pari päivää sitten, päätin tehdä tällaisen 'nopeamman' vuosikatsauksen kuin aiempina vuosina. Jokaisesta vuodesta löytyy aina niin paljon kaikkea happeninkia, että näiden postausten tekoon on yleensä kulunut se puoli päivää ainakin, mutta nyt päätin toteuttaa tällaisen pikakelauksen arkistoista ja samalla painottaa, ettei tässä ole kuin vain murto-osa kaikista huippuhetkistä, joita viime vuosi sisälsi! Ja myöskin haluaisin muistuttaa, että tämä on lifestyle-painotteinen blogi ja näin ollen vaikkei niistä vähemmän mukavista tapahtumista juuri puhutakaan, ei se tarkoita, etteikö niitäkin tulisi koettua aika-ajoin. 

Tässä yllä siis alkajaisiksi kooste talven tapahtumista! Käytiin Porvoon Iiriksessä järkätyssä kokkimaajoukkueen illallistapahtumassa, jossa saimme tarkalleen raatia sekä alku-pää- että jälkiruoat. Oli mukava ilta keskellä talvea ja hauskaa tosiaan olla ruokakriitikkona!

Muita happeninkeja alkuvuoteen: jääkiekon nuorten MM-kisojen studioita, päiväreissua Raisioon, asukuvasessio, vierailuja ystävien luona sekä vaikuttamista suositussa Duunitehdas-rekrytapahtumassa Taidetehtaalla. Tämän tapahtuman kautta vaikutin sittemmin pitkin vuotta muissakin uraopastus-ja yrittäjyystapahtumissa, saaden näin ollen uusia kontakteja ja tuttavuuksia!


KEVÄT

....on aina niin mukavaa aikaa - kuka nyt ei tykkää lämpenevistä päivistä ja valoisemmista ajoista! Tässä vuodenajassa vain itse uuden sesongin kokeminen on huippuhetki sinänsä, ainakin kun Suomessa asuu ja kokee jokavuotisen kaamosajan oikein silmästä silmään. Mutta vuoden 2016 keväästä jäi mieleen kevätkauden korkkaus vappujuhlien merkeissä sekä terassilla, ravintoloiden kokeilu (Kappelin Bliniviikot ystävän kanssa Helsingissä sekä m.m uusi Meat District - ravintola Porvoossa.) Tein Helsingissä töitä joten sielläkin tuli vietettyä jonkin verran vapaa-aikaa. Tuon kollaasissa näkyvän lainauksen bongasin juurikin kevättalvella ja se on sittemmin kyllä jäänyt ikuiseksi suosikikseni - vaikka lainauksia on satoja hyviä, on tämä uraan liittyen varmasti se kaikista paras! En sentään tatuoisi sitä ihooni mutta on se kyllä todella hyvä oppi ;)
KESÄ

Olen kesän lapsi, syntymältäni ja noin muutenkin. Ei esim. syksyssäkään mitään vikaa ole mutta kesällä vain tapahtuu niin paljon kaikkea. Kesästä 2016 mieleen jäi etenkin uusi harrastus nimeltään pyöräily, ja kilsoja kertyikin mukavasti koko sesongin aikana, aloitettiin silloin kesäkuun ihan ekoina päivinä rundailu ja se päättyi omalta osaltani tuohon elokuun puoliväliin. Yhteenlaskettuna tuli kyllä pari-kolmesataa kilometriä koko sesongin aikana poljettua noin turvallisena arviona. 

Kesän kuukausia ei ollut vaikea lyödä yhteen senkään suhteen, että silloin tapahtui suurin osa tämän vuoden reissuistani: alkukesästä Pietariin ja kuukautta myöhemmin Milanoon, Genovaan ja Arenzanoon. Tuli niin lämmin noita Italian kuvia katsellessa; näin kun talvella näitä vuosikatsauksia tekee, on aina riski että iskee sellainen suurempi kaipuu kesään, johon on vielä puolisen vuotta aikaa!

Tosiaan syntymäpäiviäni tuli myöskin vietettyä, spa-iltapäivää, aikaa mökillä ja ystävän kanssa Pärnussa. Siinä siis vain osa kesän parhaimmistosta!SYKSY

Yllättäen tämä syksykin on ollut todella tapahtumarikas, vaikka se niin nopeasti menikin. Alkusyksyyn kuului reissu länsi-Suomen rannikolle Kemiönsaarelle, joka toteutettiin vähän niinkuin Ahvenanmaan sijasta ja hauskaa oli. Tuli myös käytyä taidekokoelmaa katsomassa Sarvisalossa, ja ylipäänsä nautittua mukavan aurinkoisista syyspäivistä. Auto 2016 messut jäi tietenkin mieleen, kun sai istahtaa tulevaisuuden unelma-autonsa rattiin ensimmäistä kertaa! Itsenäisyyspäivänä käytiin Kuopiossa Englanti-ajan ystäväni kanssa muita ulkosuomalaisia tapaamassa ja myöhemmin samassa kuussa Tukholman joulumarkkinoilla.

Syksyllä aloitin myös uuden työprojektin, jota jatkan tänä vuonna. Työkiireet ovat heijastuneet blogipostausten määränä vuonna 2016, mutta kuten vuosi sitten kirjoitin vuosikatsauksessa, oli viime vuoden tavoitteeni tehdä uusia työprojekteja ja edetä urallani hyvään vauhtiin, ja sen myös tein, joten olen tyytyväinen kaikenkaikkiaan menneeseen vuoteen ja odotan innolla tämän vuoden tuomia haasteita!

Mitä tulee matkailuun, uskon että nyt keväällä tulee tehtyä yksi lähempi- ja loppukesästä-syksyllä vähän pidemmälle suunnattu reissu. En koskaan kyllästy matkailuun ja maailmassa on vielä niin monta kohdetta, joissa haluaisin käydä, joten otetaan vain yksi kerrallaan ja katsotaan sitten sen mukaan minnepäin ne suuntautuvat 👌😊

Hyvää sunnuntain jatkoa!!
/Nina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...