torstai 18. helmikuuta 2016

Food & clothes assorting


Eilisen kokkailuja - pasta arrabiataa, höystettynä tuoreilla herkkusienillä. Löysin eilen kaupoilla niin herkullisen näköisiä, etten kertakaikkiaan pystynyt vastustamaan kiusausta joten ostin paketin ja leivoin ne sitten tämän pastan sekaan. Voi siis olla, että tämän pastan nimi on jokin muu kuin arrabiata, tämä on sen Italialainen versio uskaltaisin epäillä, kun ennen olen tehnyt espanjalaista versiota. Oli miten oli, top lempi-ruokiani ovat molemmat versiot ilman epäilystä. Ja kaikista paras seikka on, että tämän dinnerin tekemiseen menee vain vaivaiset 15 minuuttia, josta suurin osa vihannesten, juuresten ja valkosipulin pilkkomiseen, joka on mielestäni hyvin meditatiivista toimintaa ja rauhoittaa aivot mukavasti työpäivän päätteeksi. Yhtyykö jokin muu tähän..? :)

//Yesterday's cookings - pasta arrabiata, seasoned with fresh mushrooms (found good looking ones in the grocery store yesterday, couldn't resist buying.) So this might be called something else, I assume the variant with mushrooms is the Italian version of the pasta! However, the preparation time for this utterly delicious meal is no longer than 15 minutes, and most of the time goes to chopping vegetables and garlic, which is in my opinion a great calming & meditative method to wind off any stress after a day of work. Does anyone else think the same?


Tässä on puolestaan rekvisiittaa, jota olen kärräämässä kirpparille hetkenä minä hyvänsä (eka osio tänään, toinen todnäk. huomenna jos ehdin hinnoitella, vaihtoehtoisesti vien vasta lauantaina kun meillä on pöytä siellä ensi viikon loppuun asti.) Eli siskoni ja minä vuokrataan siellä yhdessä pöytää, käy ihmeessä tekemässä löytöjä mikäli Porvoon suunnalla asut tai liikut! Kyseessä on Kellarikirppis, osoitteessa Rihkamakatu 12 (ihan Porvoon ydinkeskustassa Vanhan Porvoon liepeillä.)

//Nina

//and here's some stuff of mine I'm selling on the second hand shop in downtown Porvoo. Sometimes it is nice to do a little closet clearance and make room, and the best is some other person might enjoy the things you are ready to get rid of! I've purchased a lot of second hand items from other people's former closets and some of these are such an important part of my clothing selection.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...