maanantai 19. lokakuuta 2015

The last four daysTulihan niitä kuvia sieltä lopulta vähän enemmänkin kerralla :) ensin ajattelin, ettei niitä kokonaiseksi postaukseksi ole, mutta väärässä olin, näitähän on tullut nyt otettua ihan viime viikon edestäkin! Kuten ne viestivät, on tässä tullut pakkailtua, ehdimme myöskin poiketa saaristomaisemissa perjantaina ihailemassa syysluontoa vielä kun näitä aurinkoisia kelejä riittää. Ja niin, tuli sitä ulkonakin käytyä kauan sitten viime kerran - se on aina kahta hauskempaa, mitä harvinaisempaa herkkua se on. Kesällä ei oikein pysynyt mukana noissa menojen ja meininkien tempossa kun tuntui että niitä oli enemmän kuin sielu sietää, nyt taas on jo lähes vähän lähiaikoina kaipaillut sellaista oikein kunnon juhla-iltaa, ja sellainenhan perjantaista totisesti tuli, voisi sanoa että veroitti hieman noita viikonlopun voimia sitten urakalla! No, kerran sitä nuoria ollaan voisi tokaista, aamuun jatkuvat juhlinnat kuuluvat siihen olennaisesti vaikka niiden olemassaolon oli lähes ehtinyt jo unohtaa kun viime kerrasta kun on venynyt näin pitkään on kyllä aika kauan aikaa. 

Olen asustellut lähiaikoina enemmän tai vähemmän tuossa Vila:n viittamaisessa takissa, se on kyllä todellinen syyskauden pelastus, tosi lämmin ja rento. Innokkaat voivat löytää samantyylisen ainakin Nellyltä, täällä*

Nyt voi olla bloginpäivitysrintamalla omalla kohdalla hieman hiljaista Espanja-lomani aikana, olen nimittäin ajatellut ihan ottaa iisisti ja jättää läppärin tänne koti-konnuille loman ajaksi. Koko läppäri muistuttaa aika paljon työnteosta joten sen totaalinen käynnistämättömyys on ainakin omalla kohdallani ainoa oikea tapa totaalirentoutumiselle. Joten, palailen loman jälkeen ensi viikolla asiaan, adios :)

Ps. ainiin, tuon kissakyltti - kuvan tiimoilta, se on tätini ja hänen miehen asunnosta yksityiskohtaa, mutta ajatuksenamme oli jonkin aikaa sitten, jos tekisin tänne blogiin vähän kattavamman kuvasarjan heidän uudesta asunnosta - on nimittäin niin upeaksi lukaaliksi sisustettu. Hillitsisi myös vähän tätä omaa sisustusvimmaa tehdä vähän sen aihepiirin postausta välillä, ja uskon että teitäkin kiinnostaisi tällainen.

/Nina

//There, a few up-to-date pictures from my life lately, as I briefly promised last time :) I got some snapshots taken luckily, although I was slightly worried is there gonna be enough of material for a proper post. I've been packing for my upcoming trip (we're off tomorrow - yay!). We also visited the archipelago on friday, it was amazing to admire the beautiful sea views in autumn shades now when it is still sunny and bright. And oh, we did go out also - long time since this last happened indeed, so it was quite refreshing may I say. In the summer, there was so much going on in such a short period of time, almost every weekend some kind of stuff, so this beginning of the autumn was like a time to gather some energy and take it easy. But, you know, sometimes you just need a fun night out in the fall, too :) gives you lots of energy - well, apart from the day after of course, in my case it sucks all the life out of that day. But it is worth it :) 

I've been living in that warm and cosy Vila- coat lately. If you're interested in a similar one, you can find one at Nelly, here*

Now, it may be a bit silent on my blog through my holiday, since I leave my laptop home  - in my opinion, the only way for a total - relax holiday is simply letting go of as many electronic devices as possible, preferably the internet altogether - I believe in this sort of relaxation. As I do much work - related things on my computer, the fact that I carry it with me would remind me loads of work. So yeah - talk to you after Spain, adios for now, have a good time :)

*adlink

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...