perjantai 10. heinäkuuta 2015

Kaunistautumistuokio Via Formassa


Keskiviikko - päiväni lähti mukavissa ja rentouttavissa merkeissä käyntiin Via Forma - kauneus- ja hyvinvointikulmassa Lundinkadulla. Via Forma on kauneussalonki erikoistuen meikkaamiseen, ihoanalyyseihin ja kasvohoitoihin. Via Formassa voi myös varata ajan rentouttavaan hierontatuokioon. Itse kertoisin teille kasvohoidosta, joka minulle tehtiin. Kyseessä oli kokonaisvaltainen ihoanalyysin sisältävä kasvohoito, joka kesti lähemmäs pari tuntia, ja oli jotakin rentouttavinta mitä olen pitkään aikaan kokenut. Sessio alkoi sillä, että kartoitettiin hieman ihotyyppiäni ja sitä, olenko käynyt ennen kasvohoidossa. Vastaus oli etten ollut; tämä oli elämäni ensimmäinen, muttei missään nimessä viimeinen! Sen verran mukava oli kokemus.

Hoito alkaa kasvojen puhdistamisella naturelleilla, luonnon omalla kasvomaidolla ja vedellä. Tuoksu näissä tuotteissa on todella miellyttävä. Tämän jälkeen seurasi kulmakarvojen muotoilu (omani kohdalla jo oli aikakin, terveisin 'laiska kulmakarvojen nyppijä). Tämä tapahtui sekä sokeroinnilla sekä juurikin nyppimisellä. Olen todella onnellinen aina, kun ammattilainen tekee tämän puolestani, niin nopeaa ja näppärää :) Lisäksi ihohuokoset ja mustapäät poistettiin, tämä ei tuntunut kuin pienenä nipistämisenä vaan. Tätä seurasi kasvonaamio ja kuorinta, jonka annettiin vaikuttaa kymmenisen minuuttia, jonka jälkeen vuorossa oli pesu ja kevyt kasvo- niska ja selkä - alueen hieronta (tästä saa valita itselleen sopivan, kenties haluat vain kasvohieronnan, itse valitsin tuon ylävartalonkin kun se alue on päässyt taas hieman jäykistymään). Lämpimät pesuhanskat olivat tosi mukavan tuntuiset! Hierontaa seurasi toinen kasvonaamio, ja tämän vaikuttamisen aikana uni meinasi tulla silmään :) Lopuksi saat ihostasi analyysin sekä ideoita ihotyyppisi hoitoon ja sopivimpiin tuotteisiin. Itselläni on hieman kuivemmanpuoleinen iho joten kosteutus on tärkeää. Lisäksi sain mukaan testattavaksi hyvin hellävaraisia ryppyvoiteita Darphin Parisilta - parempi mitä aiemmin aloittaa ryppyjen ehkäisemisen :)

Kuten jutun alussa mainitsin, Via Forma tarjoaa myös meikkauspalvelua ja ihoanalyysejä joka asiakkaalle sopivaksi. Via Forman Jaanan intohimo onkin värit ja hän järjestää myöskin ihoanalyysi - meikkausiltoja asiakkaille. Uusi salonkiin saapuva meikkisarja on Rolf Stehr makeup.Via Formassa myös laaja valikoima ihania freessejä Acca Kappa - spatuotteita!

Löydät kauneus- ja hyvinvointikulman osoitteesta Lundinkatu 20, Porvoo

Hoitolistaan voit tutustua netissä, jossa voi myös tehdä ajanvarauksia: viaforma.fi.

Postaus toteutettu yhteistyössä Via Forman kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...