keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

First of JulyEnsimmäinen kuva on noin kahden viikon takaa juhannuksesta - se kuva jäi esittelemättä silloin, tarkoitus oli kyllä julkaista kuvaa juhannuskampauksesta! No, parempi varmaan että muistin nyt kuin sitten joskus syyskuussa, haha. Silloin sillä ei enään olisi kovin paljon iloa :) tosin, hiukset on kiva laittaa noin 'päälaennutturalle' milloin vain - aika rento ja huoleton kampaus. Etenkin kesäisin mun suosikki, sen otsatukka-sivuletin lisäksi, joka tuli aika hiljattain esiteltyä tässä postauksessa taannoin.

Tänään aamulla kalenteria katsoessa siinä lukikin jo heinäkuu! Kesä on jo kovaa vauhtia menossa. Nyt se on niin parhaimmillaan kuin olla ja voi mielestäni, täydellistä lähteä juoksulenkille siinä 20 maissa kun vielä on mukavan lämmin muttei enään läkähdyttävän kuuma. Tein myös avokado-ruisleipää (nam-suosittelen) jonka pohjustin sulatejuustolla. Lisäksi kävin Robert's Coffeessa hakemassa työmatkalla jälkiruoaksi muutaman macaronsin - vaarallista, kun niitä on niin käden ulottuvilla joka kerta töihin kävellessäni :) suosikkimakuni ovat sitruuna ja mansikka. Tänään maistoin vaniljaa, ja kyllä sekin aika loistava oli - hyvissä, tuoreissa macaronseissa mikään maku ei varmaan ole paha :)

En oikein osaa identifioida tämän postauksen pointtia - kai se vain yksinkertaisesti, että muistetaan nyt kaikki nauttia kesästä ja lämpimistä keleistä sekä valoisista illoista niin kauan kuin niitä kestää! Ihanaa nähdä kun niin monilla on lomaa tuolla ulkona liikkuessa - saa itseni toivomaan, että ehtisin jossain vaiheessa kesää lomailla vaikkapa viikon :) No, kohta koittaa Englanninmatka, tosin se kaikkea muuta kuin löhöloma, kun pitää edustavasti mennä noutamaan todistuksensa. Toivottavasti tämä episodi ei liikaa jännittäisi :)

Hyvää keskiviikko iltaa kaikille :)

//some random snaps from today, one even from an earlier point; the first pic is about from two weeks back, my hair-do just before I was about to leave to my friend for a midsummer barbeque. Forgot to show you that earlier, apologies :) quite like that hairstyle in the summertime, another of my favorites is the front/side braid I showed in this post not too long ago.

Furthermore - it is July people, can't believe it, summer is progressing fast! This is really the best time of the summer so let's all enjoy it fully. Love the lightness in the evenings and taking a run around 8 PM when it's still quite warm, but not too warm.  As a evening snack I prepared a avocado rye bread with melted cheese (loved it). Melted cheese is a common ready-to-eat spread in Finland (so you don't melt the cheese yourself). I also had some macarons at work earlier - dangerous to have a coffee shop selling them on my way to work!

I couldn't quite identify the point of this post altogether - just wanted to wish you all a happy beginning of July, and highlight with some pics that this is the time we should enjoy summer as much as possible. I love to see people on vacation, makes me wanna dream of a own one later this summer (hopefully). Well, a short break is ahead as we head to England in about two weeks - however, this is not quite a chill/total relax kind of thing, especially when I'm stressing something is going to go wrong at my graduation - not gonna fall, not gonna fall ;)

Have a nice evening all!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...