keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

A few from Manchester
Manchesterista muutama puhelimeeni tallentunut otos! Tykkään käydä aina tietyissä paikoissa siellä; yksi ehdoton on tietenkin Selfridges - ostoskeskus (ei kovin paljon shoppailemassa, tai toistaiseksi sitä voi harrastaa vain top floorissa jossa tuotteita m.m. Ted Bakerilta ja Topshopilta, joskus sitten mennä täräytän ground floorin Chanel - ja Saint Lauren osastoille, toistaiseksi vain tiirailen). Toinen alue on design - ja sisustuskauppojen katu jonka nimeä en valitettavasti muista, mutta sieltä löytyy m.m. White Company, Peter Maturi, Cath Kidston ja upeaakin upeammat näyteikkunat, itse tykästyin Hermésin ikkunaan sen verran että otin pari fotoa (aiemmin olen kuvannut Mulberryn näyteikkunaa joulunaikaan ainakin).

Manchesterin Printworksissa sijaitsevaan massiiviseen Hard Rock Caféhen on myöskin toki aina päästävä! Musiikki, tunnelma, henkilökunta ja vähän kaikki on tosi paikoillaan siellä. Lempidrinkkini on tästä edespäin Strawberry Daiquiri, otettiin siskon kanssa ja sehän maistui vaarallisen paljon pelkästään smoothielle :) Hard Rockissa voit olla varma, että saat aina oikeaoppisesti väännetyt drinkit ja näiden ammattilaisten tekemänä niitä ei tarvitse odotella paljon 30 sekuntia pidempää! Arvostan paikkoja, jossa henkilökunta on niin motivoitunutta ja nopeatempoista, varustettu " tottakai minä tämän homman hoidan" asenteella. Tai henkilökunta on niinkuin enemmän kuin tarjoilemassa; antavat kaikkensa ja vähän enemmän. Tässä en tarkoita pelkästään tätä paikkaa vaan lähes kaikkia paikkoja Manchesterissa - saatiin koko matkan tosi hyvää palvelua joka puolella!

Ainiin, ja käytiinhän me Manun taidegalleriassakin. Siellä kävin viimeksi taisi olla marraskuussa, joten oli kiva palata ja katsoa tämän hetken näyttelyt.

Nyt ensi kertaan vaan! Lähdemme viikonlopun viettoon (matkaamme jo perjantai aamuna) Ahvenanmaalle reissuun, joten palailen varmaan tämän reissun jälkeen taas koneen äärelle. Pahoittelut hieman suppeasta bloggailusta siis näin kesä-aikaan, no mutta monilla muillakin on varmaan nyt lomaa ja menoja ja vähemmän aikaa täten viettää koneen ääreen naulattuna! :)

Palaillaan taas! /Nina (ps. vaikea muuten näin kauan blogganneena keksiä enään teksteille otsikoita, jotka olisivat jotenkin uudenlaisia tai joita ei olisi ennen käyttänyt - tähänkin otsikkokenttään laitoin ensin "Snapshots from Manchester" tai "Manchester snaps", kunnes lopulta päädyin tuohon vähän erilaiseen.. ;)

//There's a few phone-pics from Manchester that I collected from my phone! It is nice to visit the city when you have the few must visit - places that you have recognized as good places after so many visits there; for me it is always Manchester Art Gallery, Hard Rock Café and Selfridges to name a few. Now this is a bit shorter in english, sorry about that. I will travel to Åland Islands this weekend, so I will post again after that. A bit hard to find time to blog when it's summer time and work takes time too, but I think everyone understands, and many of you might be on holiday too spending less time at the laptop! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...