sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Necklace and accessory rings combinedText in Finnish

Sain eilen laivatuliaisena tämän Snö Of Swedenin kaulakorun, jossa yhdistyy musta, hopea sekä pronssi/rosékulta. Stailasin siitä sitten saman tien myöskin käsikorun/asustesormukset, tätä voi siis käyttää eri tarkoituksiin! Tekisin mielelläni myös asukuvapostauksen lähiaikoina, edellisestä on taas mennyt jonkin aikaa. Saa nähdä jos saisin siskoni mukaan jonain päivänä nyt jo ennen juhannusta! Uskomatonta, että sekin juhla on jo tulevalla viikolla. Tuntuu, kuin tämä alkukesä menisi aina yhtä nopeasti ohi. Nämä vaaleat ja kuulaat kesäkuun viikot ennen juhannusta onkin omia kesän suosikkeja; nautin tosi paljon Suomen suvesta, en tiedä onko sekin osasyy kun on lähivuosina viettänyt ns. ulkosuomalaisen elämää että näkee sen kaiken astetta hienompana.

+ mielipidelausunto

ajattelin ensin omistaa tälle aiheelle ihan kokonaisen oman postauksen, mutta päätinkin liittää sen tähän samaan. En juurikaan kovin usein tai tarkemmin sanottuna koskaan laita tänne mitään mielipidepostauksia, mutta tämähän ei tarkoita ettei minulla niitä olisi. Muoti-ja lifestyleblogin aihepiiriin vain ei viihdemaailman asiat useimmin kuulu, mutta välillä tulee tilaneita kun tuntuu että haluaa ottaa osaa tämän hetken polttaviin puheenaiheisiin. Seurasin Englannissa asuessani aika tiiviisti Keeping up with the Kardashians - sarjaa. Nyt kaikki Twitteriin kuuluvat ja muutenkin somea ja viihdeuutisia seurannet varmasti tietävät, että asiani liittyy (entiseen) Bruce Jenneriin, nykyiseen Caitlyn Jenneriin. Seuraan itse Twitterissä malli-ja muotimaailmassa hyvin menestyvää Kendallia. Itse olin melko järkyttynyt nämä uutiset sukupuolenvaihdosta luettuani. En niinkään järkyttynyt itse tilanteesta, enemmänkin siitä faktasta, että tämän uuden vaihdoksen myötä entisen Brucen uusi identiteetti keräsi neljässä tunnissa miljoona Twitter seuraajaa, ja tässä samassa vanavedessä jopa Yhdysvaltain presidentti Obama kannusti tilannetta kertomalla, miten hän ihannoi Caitlynin rohkeutta tuoda uusi minänsä esiin ja kertoa prosessista. Tässä haluan painottaa, että eikö maailmassa löydy muita painavampiakin uutisia joita voisi tuoda esiin ja noteerata Twitterissä, kuin reality-Tv:stä tutun henkilön sukupuolenvaihdosta? Olen ehkä vanhanaikainen, mutta usein mietin 'minne tämä maailma on menossa' tyylisiä asioita. Vastaus siis kysymykseen, mitä olen mieltä tällaisesta sukupuolenvaihdosta, on että en kannata tätä ollenkaan enkä missään nimessä suostuisi seuraamaan moista Twitterissä, vain koska aihe leviää kuin kulovalkea sosiaalisessa mediassa. En ymmärrä, miksi 65-vuotias mies jolla on vielä alle 20-kymppisiä lapsia haluaisi vaihtaa sukupuoltaan ja tehdä aiheesta vielä toinen reality-sarja. En olisi sen ikäisenä, tai oikeastaan en toivoisi minkään ikäisenä oman isäni tekevän samoin. 

Tämän päätöksen taustoja voi jokainen itse palloitella ja miettiä syitä. Tottakai julkisuus, raha ja status on aika päteviä seikkoja jotka voivat olla roolissa. Se, että maailmanlaajuisesti näitä asioita vielä lietsotaan, jaetaan ja ihannoidaan, lisää vain vettä myllyyn. En sano, ettenkö hyväksyisi transseksuaalisia. Itseasiassa, pidän esimerkiksi Euroviisu-hahmoksi nousseesta Conchita Wurstista. Hän onkin aina ollut naisena julkisuudessa esiintynyt mies ja luonut uraa tällä alku-ajoista lähtien, tämän lisäksi hän on nuori aikuinen ja omaa hyvän lauluäänen. Mutta sitä en ymmärrä, miksi vuosikaudet tosi-TV:ssä miehenä/isänä esiintynyt henkilö haluaisi yhtäkkiä tehdä sukupuolivaihdoksen? Tämän hetken uutiset jotka leviävät eniten maailmalla vain ovat välillä niin ihmeellistä luokkaa. Halukkaat saa mielellään oman mielipiteensä ilmaista asiasta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...