torstai 25. kesäkuuta 2015

Helsinki city life


Tältä näytin tänään Helsingin keskustassa työtapaamisen jälkeen :) Tykkään näistä maisemista ja alueena tämä on Helsingin upeimpaa seutua, jossa kyllä kelpaa työskennellä, ei paljon työmatkamaisemat enää tästä parane. Lisäksi läheltä löytyy huikeita paikkoja kuten Café Engel, kauppatori ja Starbucks (!) josta voi halutessaan hakea aamukahvin työmatkalle. 

Poncho lämmittää näin kylminä kesäpäivinä - ei tässä kyllä uskoisi laisinkaan, että ensi viikolla heinäkuu on jo täällä! No, jospa se siitä muuttuisi vähän lämpimämmäksi sitä myötä sitten. Muuten, ponchoa metsästäville omani on Mai Niemi Design Housesta, joka sijaitsee aivan lähellä näiden kuvien ottopaikkaa, Senaatintorin ja Pohjois-espan välisellä poikkikadulla nimeltään Katariinankatu. Siellä on myös muita värivaihtoehtoja, itseasiassa siellä on ponchoja lähes joka väriskaalassa! Täällä minutkin voi bongata työskentelemästä aina muutamina päivinä viikossa :) Muut asun vaatekappaleet: Mokkaisen jumpsuitin ostin Englannista Miss Selfridgesiltä, huivista ei tietoakaan, heitin sen aamulla kaulaan kun tuntui niin sateisen viileältä. Se saattaa olla Seppälästä joskus ostettu.

Tänään Helsingistä takaisin Porvooseen saavuttuani suuntasimme suoraan Sarvisaloon saaristomaisemiin opastetulle taidenäyttely-kierrokselle. Aivan uskomaton kokemus, huh mikä mahtava päivä tänään on ollutkaan :) Nykytaiteen ystävänä tällaiseen taidegenreen keskittyneet näyttelyt upeissa maisemissa oli todellista iloa silmälle.

Nyt mukavaa loppuviikkoa kaikille! Saa nähdä milloin tulen postailemaan, kenties sunnuntaina, lauantaina luvassa olisi 25 - vuotissynttärit, ja kyseessä omani, kyllä, jälleen on se aika vuodesta! 25 on tavallaan omanlainen milestone, olet puolitiessä viisikymppisiin, mitä tosin ei ole niin positiivista ajatella, ja tavallaan alat olemaan jo melko aikuinen. Ei varmaan ryppyvoiteita sentään vielä tarvii, tai mitä mieltä ovat muut tämän iän ohittaneet :)

//Nina
Ps. Pahoittelen kuvien aavistuksen rakeista laatua; en saa niistä tämän isompia kun siirrän puhelimesta - mobiililaitteessa ne näyttää tosi hyviltä ja skarpeilta, täytyy vissiin jatkossa aina postaa puhelinkuvat Driven kautta, mutta lähetys kesti viimeksi aivan tuhottoman kauan. No, kyllä mä jotain vaihtoehtoja keksin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...