torstai 7. toukokuuta 2015

Summer hippie outfit - my picks from Topshop @ ZalandoTAN LEATHER JACKET / HEARTBEAT SANDALS / EVERYDAY PATTERN DRESS / WIDE BRIM FEDORA HAT / TAPESTRY WEEKEND BAG*

Topshop fanien kannattaa laittaa korvat hörölle; nämä omat suosikkini ja paljon muuta Topshop-valikoimaa löytyy nyt Zalandolta*! Monille muotifaneille varmaankin jo tuttu Topshop on jo kauan kuulunut lempi high-street myymälöihin täällä Enkuissa. Ennen tänne tuloa, kun Topshopia ei löytynyt vielä omasta kotikaupungista, tämä oli aina listalla Tukholmassa käydessä, joka vieläkin jopa saattaa olla suomalaisille lähin Topshop-kaupunki (vaikea sanoa onko Tallinnassa liikettä - en ole huomannut). Joka tapauksessa, nyt on hyvä hetki tehdä hieman summer-shoppailua ja kiikuttaa ostoskoriin trendikkäitä Topshop-vaatteita kun siihen on oiva mahdollisuus tästä edespäin mukavasti kotisohvalta tai miksei työpisteeltä. Itse olen tällä hetkellä työpistellä ja jatkan työntekoa tämän julkaistuani, oli vain pakko tulla esittelemään nämä uutiset jos joku ei vielä ollut huomannut :) Ruskea tanned nahkatakki on tänä kesänä jotakin, mitä halajaisin myös omaan takkivalikoimaan. Myös tuo mekko oli ihan mielettömän hieno mielestäni, se menee ehkä to buy-listalle kaiken työurakan päätteeksi, joka häämöttää 1,5 viikon (!) päässä. Silloin olen perinteisesti aina ostanut itselleni pienen lahjan jonkun muotijutun muodossa.

Nyt hyvää torstai päivän jatkoa kaikille! Huomenna meillä olisi suuntana Manchester - mennään päivälliselle sinne ensin jonka jälkeen S Club 7 - keikalle. Nostalgiaa:)

*postauksessa mainoslinkkejä yhteistyössä Zalando FI kanssa.

//This is a commercial post in collaboration with Zalando FI. You can now purchase Topshop-products at this online shop.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...