keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Spring jacket weather


SHIRT

Stradivarius

JEANS

Vero Moda

SHOES

New Look

COAT

Speciality boutique in Shanghai

SUNGLASSES

China

GLOVES

Lindex

(Cant't remember where the scarf is from) edit: it's from H&M :)

Tänään kelin ollessa aurinkoinen ja näinollen myös valoisa (yllättäen), nappasin pari asukuvaa (jotka ovat tällä hetkellä harvinaislaatuista materiaalia) ennen yhteen mediaworkshoppiin menoa. Heitin ylle kevyemmän kevättakin, ja bootsien sijasta jopa ballerinoissa tai avokkaissa olisi pärjännyt, oli nimittäin tosi keväinen päivä joka on ollut aika harvinaista tähän mennessä - näyttäisi kuin kevät on vihdoinkin tullut jäädäkseen tännekin (tätä sanon tosin puuta koputtaen). Olen lauantaista lähtien hiihtänyt läpi  karpaasina kevättakissa, ja tämä on kyllä mennyt oikein sopivasti ollenkaan palelematta. (edit 2: la- iltaa lukuunottamatta, silloin oli hyytävä tuuli)

Noin yleisesti, tämä viikko on ollut tähän asti tosi kiireinen kouluprojektien ja muiden menojen osalta, ensi viikolla onkin vikat koulupäivät ennen kahden viikon pääsiäislomaamme ja tämä tarkoittaa tietenkin deadlinea (suhteellisen vaativassa bisnesoikeus-presentaatiossa brändille) sekä luonnosta bisnessuunnitelmasta ja design työtä sen ympärille, eikä siinä vielä kaikki vaan olen buukannut paikat pariinkin workshop eventtiin jotka molemmat ovat tällä viikolla, joten olen liikenteessä käytännössä koko ajan! On tuntunut siltä, että ensin on aamu ja yhtäkkiä illallisaika (kuten nyt, hups keikkaa). Mutta en valita, tosi hyvä että hommat etenee ja päivät ennen Suomeen matkaamista kiitää ohitse. Kaiken lisäksi mulla on nyt koko ajan inspis bloggaamiseenkin huipussa, joka puolelle pitäisi taipua- tämä on hyvin tyypillistä, silloin kun aikaa on omistautua blogille 100% tuntuu kuin jutunjuurta saisi etsimällä etsiä, toisin kuin nyt :)

Hyvää keskiviikko iltamaa kaikille!

//Today It was sunny and rather bright, so I took the opportunity snapping some pics of my outfit before heading out. Wore my light spring coat, it has been quite a rare thing to do so far this year may I say - the weather as been rather wintery! Looks like that is finally changing as it was warm today. Actually, since Saturday I've been wearing only light coats, so it is looking good! In general, this week is a very busy week as a lot has to be done before next week when we have our last sessions before easter break. Business plan draft and some design work has to be done, as well as a presentation deadline on IP for a brand is waiting on Monday morning, and in addition to this, I have signed up for some valuable workshops and events, all taking place this week also, so I am running from one place to another! It is nice though, not complaining, the days before easter is just flying by and at the moment I feel like it is first morning then suddenly dinner time before you even realize it. (like now!) and what I also realized is that when you have a lot to do already, I also get a motivation in blogging a lot - progress happening in all fields it seems, that's not a bad thing I guess :)

Have a nice Wednesday evening!

2 kommenttia:

 1. Haha! Mä tunnistan tän :D Usein se menee juuri näin, että kun on aikaa, ei ole samalla tavalla inspiraatiota kuin silloin kun on tuhat ja yksi asiaa kesken :)

  www.peaceandstyle.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Silloin kun inspiraatio iskee, se iskee oikein kunnolla suurin määrin ja usein olan takaa :D olis helpompaa jos se tulis sillai sopivissa sykleissä, mut eeei :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...