torstai 26. maaliskuuta 2015

Put on the shades
JACKET

Gina Tricot ( It's bought many years ago)

BAG

H&M

SHADES

Anttila, Finland

SCARF

Accessory shop, Preston

BLAZER (appears black, real color navy blue)

Lindex (Old as well)

TOP

Mango

JEANS

Zara

This post highlights well how old items can work many years later! Actually almost everything I'm wearing here spans between being 3-8 year- old, but is still going strong. Some stuff is just not meant to be thrown away and can be re-used for how long you like. Of course, I've done plenty of purchases with no lifespan whatsoever, items I just haven't ended up wearing at all. And then there are these, that is hanging in my closet for almost a decade! That is crazy....

Now, I am almost easter - holiday ready! Can't believe that it is already Thursday evening. Tomorrow on the schedule is finishing packing for going to Finland on Saturday, and maybe a quick round to the gym (I just can't sit still inside for a day -  I just need to do things all the time, I get bored easily I guess) and then just chilling if I'll be able to do so. I've been finishing off things for holiday in terms of work this week, as well as going out for drinks and food with friends. And oh, I finally managed to go to yoga class yesterday after a short break. I can't even think about the time when my time around here is over - one thing I'll utterly miss is these particular yoga classes and the instructor woman! I just so much like it.


Tämä postaus näyttää hyvin sen, miten vanhatkin vaatekappaleet voivat toimia vielä monenkin vuoden jälkeen. Tai näiden kohdalla voisi melkein käyttää termiä ikivanhat - joidenkin asussa käytettyjen vaatteiden elinikä alkaa olla jo 3-8 vuotta, eli mistään tuoreista uutukaisista ei voi puhua, mutta vielä toimivat todella hyvin! Jotkut vaatekappaleet vain jäävät kaappiin ja suosikkien joukkoon pitkäksi aikaa, mikä on tosi hyvä asia. Tottakai sitä on tullut ostettua paljon sellaistakin, mikä ei koskaan näe niin sanotusti päivänvaloa. Siksi voi sanoa että on hyvä olla myös näitä, jotka palvelevat vuosi vuoden jälkeen ja oikein järkyttyy kun ajattelee, milloin oikeasti tuon ostin.

Muuten, nyt alkaa kaikki olemaan paketissa ja olen loma-moodissa aika pitkälti. Uskomatonta siltikin, että on jo torstai-ilta. Tällä viikolla aika on mennyt kaikkien kouluun liittyvien projektien viimeistelyyn loman ajaksi (tosin vain todennäköisesti muutamaksi päiväksi) sekä ollaan me käyty illallisella ja drinkeilläkin, eli on ollut hyvä balanssi ettei vain ja ainoastaan uppoudu työskentelyyn. Ja kävin myös loisto-joogatunnilla, ja tässä vaiheessa syntyy jo haikeuden tunne kun ajattelen että aikani täällä on pian loppumassa, tulen nimittäin ikävöimään tuota joogaa ja ennenkaikkea ohjaajaa niin paljon! Joogata nyt voi missä vain, mutta loistava ohjaaja on parhaimmassa tapauksessa kuin  hyvä ystävä, niinkuin tässä tapauksessa.


Today. Sunshine and working in the café - which turns out to be a very nice way of study as well. I prefer people and sound around me, somehow I feel a bit 'creativity blocked' in total silence and isolation. Creative business studies, more specifically writing a business plan, is definitely better to be completed around people!

Now, have a nice evening! I will probably peek in tomorrow before my trip.

Tämän päiväistä työskentelyn viimeistelyä ennen muutaman päivän lomaa kahvilassa (aurinkoisella paikalla) - joka osoittautuikin varsin kivaksi tavaksi työstää bisnessuunnitelmaa. Luovat bisnesopinnot ja varmasti kaikki opinnot jotka vaativat luovuutta on parempi työstää ihmisten ympäröimänä, mielummin kuin totaalisessa eristyneisyydessä. Silloin kun jokin vaatii nopeaa valmistumista sekä keskittymistä, tarvitsen totaali-hiljaisuuden, mutta näissä tilanteissa kun luovuus pitäisi saada ns. 'kukkimaan' olen mielummin jossain sosiaalisessa ympäristössä, välillä ihmisiä katsellen. Muilla samantyylisiä opiskelutapoja?

Nyt hyvää illanjatkoa, varmasti tulen huomenna vielä jotakin kirjoittelemaan ennen lauantaista Suomeen matkaamista.

//Nina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...