perjantai 20. maaliskuuta 2015

Classic long trench coat

TRENCH COAT/CAPE

Apparently Vero Moda, it is my mother's old and now it's mine :)

SCARF

Small speciality shop here in Preston

BAG

Good old MK

DRESS

Second hand with DIY details

SHOES

Shanghai

Noniin, toinen aurinkoinen päivä ja asukuvat luonnonvalossa (ennen lähtöä työskentelemisen maailmaan). Minusta on tosi kiva päästä kuvailemaan hieman asuja, tuntuu kuin sekin homma olisi jäännyt kokonaan väliin pitkän ja pimeän syksyn/talven aikana. Tuntuu kuin asukuvat olisi kumminkin se 'juttu' mun blogissa, vaikka tykkään kirjoitella eri aiheista. Niche on kumminkin näissä asu-ja tyyliaiheisissa postauksissa ja niiden uupuessa tuntuu kuin jokin tosi olennainen osa jäisi puuttumaan! Joka tapauksessa, kevättakki oli taas päällä, koska se on tuollainen pitkulainen malli tykkään käyttää sitä 'viittamaisena' ja hieman liehuvana napit auki, se näyttää jotenkin hassulta jos napitan ja se kulkee tuollai melkeen maahan asti. Olen ollut liian laiska hankkiakseni oman valokuvaajan asuille kun olen täällä Englannissa vaikka sellainen olisikin kätevä olla käden ulottuvilla, no kaikkea ei voi saada ;) yleensä nappaan kamera hyllyn päällä vain pari pikaista otosta jotka saavat kelvata nyt tähän hätään (jos tietenkin suu ei ole auki/silmät kiinni). Kotona sitten taas saan siskon usein mukaan kuvaussessioihin, hänhän on todella taitava valokuvaaja kerrassaan, saadaan monta hyvää otosta aina kasaan ja hänen ottamiaan ovat lähes kaikki sosiaalisessa mediassa ja täällä blogisivuilla käyttämäni otokset. 

Tänään kävin luovan alan työllistymistapahtumassa MMU:ssa Manchesterissa ja voi pojat että oli hyödyllinen! Näistä on pakko ottaa kaikki irti tämän päivän työmarkkinoilla kun kilpailu on kovaa. Opin kultaa arvokkaampia asioita esim. resumen ja CV:n kirjoittamisesta ja niin monesta muusta asiasta markkinoinnissa. Esimerkiksi, työhakemukseen ei kuulu kirjoittaa ja luetella 'minä osaan sitä/minä osaan tätä' koska siitä tulee liian pitkä ja epärelevantti värssy - mene heti asiaan ja kerro, mitä sinä pystyt tarjoamaan ko. yritykselle ja minkä ongelman olet kuollaksesi valmis ratkaisemaan, koska vain sillä nopealla faktalla on väliä. Ja ainiin - work your ass off ;)

Nyt menen lukemaan kirjaa jonka jälkeen nukkumaanmeno kutsuu. Kuullaan taas:)

//Another sunny day and another spring coat outfit! I like to wear it more like a cape, because it is so long, it looks a bit weird with the buttons up. This is actually nice, being able to show content that's essentially my blog's niche - the outfits and more fashion and style things. All autumn/winter I feel like I've been writing about other stuff (which is not a bad thing) but I feel like these kind of posts are most 'me' if you know what I mean. Someone to shoot my outfit everyday would be incredible but I've been too lazy trying to find a photographer around here, in Finland I have my sister who is a incredibly talented photographer and we always get nice shots taken. Right now I'm also kind of busy every day so I just put the camera on the desk and quickly snap off two photos, which I have to be happy with, my limit is that if my eyes are closed our mouth is open then I'm not publishing anything :D anyway, today was yet another long day and I just came home a while ago. Had an amazing time in Manchester at the MMU Employability event organized by Creative Resource - such a beneficial evening all in all, got lots of great advice and guidance from industry experts - such things you really need to know and couldn't figure out yourself. With the incredibly high competition we face in today's job market, all kinds of support and advice you can get should be taken advantage of! 

Now, it is time for some late night reading and then sleep. Talk to you later :)

2 kommenttia:

  1. Klassinen trenssi ei ole oikein olleet mun juttu mutta jostain syystä olen vähän haaveillut sellaisesta. Hyvältä näyttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mulla on jotenkin kestänyt kauan oivaltaa, miten kiva tällainen klassinen beige trenssi oikeastaan on, varsinkin pitkänmallinen :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...