torstai 5. helmikuuta 2015

New from New LookBoots New Look ( Get similar here)

Juuri eilen puhuttiin kämppäkavereiden kanssa näistä brittiläisistä ketjuliikkeistä, että miten niissä shoppaillessa kannattaa hieman vertailla hintoja ennen ostopäätöksen tekemistä. Menin lauantaina kaupungilla pyörähtämään mielessäni ostaa mustat bootsit, kun heitin jo keväällä menemään eräät jo tosi kuluneet yksilöt, joista kylläkin pidin tosi paljon. Syksyllä ostamani Nelly-bootsit alkavat nekin olemaan hieman liian talvibuutsimaiset, joten halusin yksilöt jotka ovat hieman kevyemmät tähän välikauteen, olematta kumminkaan vielä ihan ballerinaluokkaa. Joka tapauksessa, tässä mitä löysin New Lookilta - katselin ensin Miss Selfridgen valikoimaa, jossa huomasin tosi upeat nudenväriset cut out bootsit, hintaa niillä taisi olla 45 puntaa eikä niitä edes löytynyt täältä Prestonin liikkeestä, olisi joutunut tilaamaan netistä tai lähteä Manchesteriin. Minä kun aina tykkään vähän sovitella ennenkuin teen ostoa sekä olen aika laiska vaihtamaan/palauttamaan tuotteita (varsinkin kun postitoimisto on toisella puolella kaupunkia) niin yleensä menen paikan päälle sovittamaan. 

Tosin päätin sitten kumminkin tsekata New Lookin valikoiman, jossa varmasti kaikki jalkineet ihan samoja laadultaan. Iskinkin heti silmäni näihin mustiin - yleensä parhaimmat löydöt tekee hetkessä, eikä vasta kauaa liikkeessä pyörittyä, muut samaa mieltä? Sovitin ja tuntuivat tosi mukavalta ja pehmeän joustavalta jalassa. Juuri sellaiset, joita ei vierasta laittaa jalkaan kun tuonne kouluun/ kaupunkiin ja no, vähän joka puolelle on välimatkaa. Olen siis tyytyväinen ostokseeni:)


Kollaasissa alavasemmalla ostos River Islandin kevätuutuuksista - ei mikään niin suunniteltu tapaus, mutta se oli vaan liian hieno sinne jätettäväksi! Parempaa kuvaa tulossa kun kelit sallii, se on tuollaista mukavan hentoa kangasta ja takaa löytyy napit.


Tässä asua lähikuvassa, olisiko ollut myös viikonloppuna! Eilen käytiin leffassa, olen selkeästi ohittanut jo kauan sitten yökerho-iän kun aina suosin mielummin leffassa käyntiä kun ulos lähtemistä näin keskellä viikkoa. No, ehkä se on jo tässä vaiheessa ihan ymmärrettävää :) Käytiin katsomassa Kingsman - The secret service, brittiläinen toimintaelokuva, tosin mukana oli myös amerikkalaisia ja jopa ruotsalaisia näyttelijöitä. Se on vedetty läpi hyvin paljon brittislangia käyttäen, joten se iskee parhaiten varmasti britteihin tai tätä slangia ymmärtäville, en tiedä viedäänkö sitä ulkomaille tai jääkö se tämän maan rajojen sisälle:) Se oli kyllä tosi laadukas ja hyvä leffa, jos joku haluaa nähdä trailerin siihen pääsee tästä.

Nyt lähdenkin tästä ryömimään kirjastoon kipeene selkärankani kanssa, jooga on aina mukavaa mutta tekee tepposet tietyille ruumiinosille joissa saattaa tuntua että jotain on tullut tehtyä! Mukavaa päivänjatkoa.

//above some pictures I promised to show you earlier, those are all from the weekend. I was doing some high street shopping, first my intension was to buy a pair of cut out boots from Miss Selfridge, but the size and model I was looking for wasn't available at the Preston store, so I took a quick browse at New Look to see whether there was any potential similar (more affordable) ones, and yes, actually found immediately a pair of very convenient black ones which are comfy, too! So mid-season boots before loafer weathers is now sorted. Furthermore, I found something from River Island as well, this was from the spring/summer collection - a white crepe embroidered top, which I found very cute and bought it to wait for the warmer weathers. 

Yesterday we went to the cinema (yes, definitely prefer a kind of movie night against going out). We watched Kingsman, a new british action/secret agent movie, and I have to say it was a quality movie with a great cast, joined by some American actors as well as Swedish. In order to see it, however, my advice would be learn the British slang if you're a foreigner - it is spoken in high doses throughout the movie.

*commercial links

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...