sunnuntai 25. tammikuuta 2015

New stuffTROUSERS

Zara /New in (real color: wine red/burgundy)

BLOUSE

Stradivarius/ New in

BAG

H&M

WATCH

Gant
Luvassa hieman uusia valokuvia nyt kun kamera on taas käytössäni. Tosin valoitus on vielä vähän ongelma, kun ei aurinko pahemmin saarivaltiossa näyttäydy (tämän lisäksi luin myös eräästä sanomalehdestä, että Preston tavoittaa koko Englannissa vähiten auringonvaloa - eli hyvän kaupungin  osasin opinnoille valita:) No, eipä sitä aurinkoa Suomessakaan liiemmin nyt näkynyt lomani aikana, joten kannattaa varmaan etelään suunnata suosiolla kirkkaiden kuvien toivossa. :) 

Joka tapauksessa, alussa eräs asu jolla lähdin eräänä päivänä asioille, sekä näissä viimeisissä tuote jota haluan suositella tosi lämpimästi. Tutustuin Kiehl's - merkkiin taannoisella Helsinki - visiitilläni (Stockan alimmasta kerroksesta, heti pääoven viereltä löytyy myyntipiste). Silloin ostin itselleni heidän auringonkukkaöljy - hoitoaineen, jota en voinut vastustaa tuoksun vuoksi, ja sain siinä samalla testerinä tätä siloittava & korjaavaa BB-voidetta. Johon parin käyttökerran jälkeen olin tosi koukussa, niin eihän siinä muu auttanut kuin tilata myöhemmin purkin tätä, sen verran loistava tuote kyseessä! Aiemmat meikkivoiteeni ovat aika ihoa kuivattavat ja ne jäävät siihen pinnalle hieman tönkösti, siinä missä tämä imeytyy heti syvälle ihoon ja tuntuu kosteuttavalta, silti tosi kevyeltä. Tämän lisäksi se oikeasti siloittaa ihoa ja kaunistaa sitä - se tuo toisin sanoen parhaat puolet esiin ihosta, eikä sitä millään voi levittää epätasaisesti, sen verran miellyttävä on sen koostumus. Eli tässä tosi loistava tuote!

Saatavilla Stockan verkkokaupasta tästä, itse tilasin omani Debenhamsin verkkokaupasta kun täällä ei kauaa tarvitse odotella tuotteen saapumista, hyvin usein se on jo seuraavana päivänä kotiovella. Tilasin tosin ehkä hitusen liian tummaa voidetta, valittavana on vaalea, keskivaalea ja tumma, Englannin verkkokaupassa nimet olivat 'deep' sekä 'dark' joten otin 'deep' variantin ja se oli kyllä astetta liian tummaa mutta varovaisesti käyttäen se kyllä käy, kun se tosiaan imeytyy ihoon ja tasaantuu sillä tavalla, joten lopputulos ei ole katastrofi :) tosin suomalaiselle iholle suosittelen ehdottomasti vaaleaa tai keskivaaleaa.

//Some lately-pics I've been taking when having my camera to use again. There seems to be slightly more light now in January, I noticed the same last year when the outfit pictures were impossible to take before Christmas but now we move towards lighter times. 

Anyway, I love that new BB cream I purchased from Kiehl's. Entirely a new brand for me but I really like the quality and the price is not too bad either (considering the high quality). I was first introduced to this brand a few weeks ago when I were in Helsinki, I bought a sunflower oil conditioner from Kiehl's and got this creme as a tester and well, that was it then! I loved the texture and how it left your skin feel. So deeply nourished, even and above all, still light! My previous concealers/foundations has been sticking on the top of the skin surface rather than absorbed properly, which leaves the skin a bit dry and uneven. Whereas this BB cream really deeply sits on the skin and feels like a dream. Think I will choose only BB creams from now on!

*commercial link

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...